Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou suma dues noves companyies de turoperadors per a la propera temporada

divendres 13 novembre 2009

Els contactes amb Barrheadtravel i Jet2 es tanquen en la intensa tasca de promoció de la capital de la Costa Daurada a la fira de Londres

Fins a la capital britànica, a la fira Wolrd Travel Market, s'ha desplaçat aquesta setmana una expedició del Patronat de Turisme de Salou encapçalada per l'alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de turisme del consistori Alberto del Hierro junt amb una àmplia representació del teixit empresarial turístic de la ciutat. Cal recordar que Salou rep al voltant de 350 mil britànics cada temporada turística, entre anglesos i irlandesos, el que suposa un volum del mercat que representa al voltant del 40% dels visitants internacionals de la ciutat.

La fira turística de Londres esdevé un punt de trobada del sector turístic en relació amb el funcionament de la propera temporada turística que inicia el seu camí a partir d'aquesta trobada amb l'inici de les vendes durant l'època del Nadal. 'Com a alcalde crec que era important la meva presència a la fira per donar suport al sector turístic, el més important del municipi', ha assenyalat l'alcalde, Pere Granados.

Aquesta visita ha permès mantenir reunions amb els principals touroperadors britànics i irlandesos, establir contacte amb dues noves companyies que iniciaran operacions la propera temporada, en concret BARRHEADTRAVEL, The low cost travel agent, companyia que incorporarà Salou als seus paquets vacacionals la propera temporada turística i el touroperador JET2, operador que engegarà operacions des de l'aeroport de Manchester fins al de Reus amb un ambiciós programa de promoció pe la captació de nous visitants per la zona. 'És sense cap mena de dubte una bona notícia per a Salou que, en aquests temps de recessió econòmica tant a nivell de país com al mercat britànic es facin noves apostes per a atreure visitants i parlar de les previsions per a la futura temporada', deia el regidor de Turisme, Alberto del Hierro.

Entre el conjunt de contactes a la fira la delegació salouenca va entrevistar-se amb el Director de l'Oficina Espanyola de Turisme de Londres, Ignacio Vasallo, per conèixer de primera mà la situació del mercat i avaluar possibles accions de col·laboració per la propera campanya. Així mateix, la delegació va assistir a un sopar amb els principals operadors britànics, organitzat per Turisme de Catalunya.

La fira World Travel Market consolidada com una de les fires més importants celebrades a Europa i al món va obrir al públic el dilluns dia 9 de novembre i va tancar les seves portes ahir dijous, dia 12 al vespre.

Document Actions