Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou suma quatre nous establiments a la certificació de Destinació Turística Familiar

Es tracta de dos hotels,un hotel-apartament i un restaurant

dilluns 20 juny 2011

Salou segueix apostant per situar-se de manera ferma en el món de les destinacions de turisme familiar  (DTF) i enguany ha sumat quatre noves adhesions; dos hotels, un hotel-apartament i un restaurant; es tracta dels hotels Belvedere i Vil·la Romana, a més de l'Hotel-apartament Sunclub Salou i el restaurant pizzeria Goretti.
Aquest fet situa a Salou en un dels municipis de Turisme Familiar amb més oferta certificada, amb un total de 25 establiments d’allotjament, 12 restaurants i 2 parcs d’oci. Així, a dia d'avui el nombre d'establiments certificats (inclosos els de nova certificació) hi ha 22 hotels; 3 apartaments; 1 càmping; 12 restaurants; 2 parcs temàtics a més de 119 establiments oferta complementària (comerços, lloguer cotxes, altra restauració...)  i 7 serveis públics (oficines de turisme, Teatre Auditori, centre Cívic, biblioteca...).
Tot i que Salou compta amb la certificació de Destinació de Turisme Familiar des del 2003,  el projecte va començar a prendre forma el 2001, pel que enguany fa 10 anys que es treballa intensament per donar a conèixer Salou com una destinació especialitzada en famílies amb nens. Pel regidor de Turisme, Benet Presas “és important destacar l’interès demostrat pel sector privat, que any darrera any, ha apostat per aquesta marca, per diferenciar-se, millorar  i obligar-se a treballar en favor dels visitants”, ha assegurat. “La promoció i les accions de màrqueting, han estat enfocades des d’aleshores, a posicionar-nos com una destinació líder en el turisme familiar:  les fires, les promocions als principals mercats emissors, la publicitat als principals mitjans, les col·laboracions amb les webs que ofereixen destinacions especialitzades, etc...”, ha comentat.
Cal recordar que durant l’any 2009, i arribat el punt en què l’Agència Catalana de Turisme (ACT) reconeix que el model Destinació de Turisme Familiar funciona, es planteja la necessitat de donar un impuls a aquest model. Per assolir aquesta finalitat, és necessari un compromís econòmic per part de totes les parts implicades (sector públic i privat) i, en aquest sentit,  l’Agència Catalana de Turisme elabora un nou model de gestió que inclou l’aportació econòmica dels establiments i dels municipis certificats, mitjançant un sistema de quotes que repercutiran directament en el pla de promoció de les DTF.
El fet d’adherir-se a aquest nou model, dona un valor afegit a les empreses i al municipi amb la possibilitat de participar en les Comissions Territorials, i per tant, participar i decidir en el Pla d’Actuacions. En el cas concret de les empreses,  tenen presència en el nou fulletó especial pels establiments adherits, el manual de vendes i la web www.catalunya.com                

Galeria d'imatges

27.Nens_passarel.la_Platja_Llevant.jpg
28.Nens_Font_Laberint_Passeig_Jaume_I.jpg
28.Nens_Font_Laberint_Passeig_Jaume_I.jpg
27.Nens_passarel.la_Platja_Llevant.jpg

Document Actions