Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou s'uneix a ‘Estirem la manta’ contra la venda il•legal

La campanya que començarà aquest dissabte busca conscienciar a la ciutadania sobre la realitat del top manta

dimecres 11 juliol 2012

Salou s’adhereix per segon any consecutiu  a la campanya Estirem la manta’ que es posarà en marxa el proper dissabte al centre comercial de la ciutat i que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre les implicacions i conseqüències del top manta. La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç desenvoluparà aquesta acció impulsada des de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) al municipi de Salou.

‘Estirem la manta’ és una acció a llarg termini que es desenvoluparà durant els mesos d’estiu. Consistirà en la distribució de flyers per part d’informadors a la localitat de Salou així com a altres municipis de la demarcació. La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino, ha insistit en “la necessitat de lluitar contra aquesta pràctica i informar als compradors sobre la seva il.legalitat i els greus perjudicis socioeconòmics que implica”.

Aquesta campanya busca la col•laboració entre els sectors implicats dels perjudicis que comporta aquesta activitat il•legal entre els consumidors. L’objectiu és treballar per la eradicació d’aquesta problemàtica a través de la sensibilització i divulgació. En total es repartiran 20.000 flyers, editats en català, castellà, angles, alemany, rus, francès on es podrà llegir la cara oculta d’aquesta pràctica, una xacra social que facilita l’explotació de persones, alimenta l’economia submergida i perjudica les empreses legalment establertes.

Per aquesta campanya, la CCC ha comptat amb el suport de la direcció general de Comerç de la Generalitat de Catalunya i de la regidoria de Comerç i Serveis dels Ajuntaments adherits.

Galeria d'imatges

Estirem_la_manta.jpg
Estirem_la_manta.jpg

Document Actions