Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou supera amb escreix l’objectiu de les 600 donacions

Un total de 686 persones es van apropar a donar sang i 629 van poder realitzar la seva acció solidària

dissabte 20 novembre 2010

Salou assoleix el seu objectiu de superar les 600 donacions durant la Setena Marató de Sang que va tenir lloc el passat dissabte. L’èxit de la campanya ha superat totes les expectatives dels organitzadors que han explicat que aquestes donacions permetran passar “amb certa tranquil.litat les dates de Nadal”.  Salou s’uneix així al reduït grup de ciutats que han superat aquesta dada.  Centenars de persones es van apropar a les instal•lacions del Teatre Auditori de Salou durant tot el dia per fer la seva donació més solidària i gaudir de l’ambient festiu. 

La marató que va tenir com a lema “Anem cap als 600!!”  va comptar amb el suport de nombroses entitats que han volgut fer costat al Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona com el Grup Esplai Salou que ha organitzat tallers infantils, els Nanos i Gegants de Salou, l’Associació de Ball de Bastons de Salou o l’Associació sardanista Contrapunt d’Onades que han realitzat diferents actuacions.  El Cor Vila de Salou i el Cor Crescendo han obsequiat amb una actuació prèviament al reconeixement realitzat des del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i l’Ajuntament de Salou a totes les entitats participants.

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Salou, Montserrat Porter i el Director del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, Enric Contreras van agraïr la participació de totes les entitats. Contreras va destacar el paper de l’Ajuntament de Salou en l’organització d’aquest esdeveniment i a les entitats col•laboradores de la Marató i va explicar que “les donacions aconseguides permetran passar les properes dates de Nadal amb tranquil•litat pel que fa donacions de sang”.


La regidora de Salud i Medi Ambient també va aprofitar l’ocasió per agrair a tots els ciutadans que s’ha apropat “la resposta solidària que han tingut malgrat el temps no ha acompanya a primera hora” i s’ha mostrat confiada d’assolir l’objectiu proposat.

Programa

10:00-14:00h Trobada d’intercanvi de plaques de cava
11:00h Demostració de Puntaires (Puntaires de Salou)
11:00h Ballada dels Gegants de Salou
11:15h Ballada dels Nanos de Salou
11:30h Exhibició de ball de bastons (Ball de Bastons de Salou)
12:00h Ballada de sardanes (Associació sardanista Contrapunt D’Onades)
13:00h Actuacions musicals (Cor Vila de Salou i Cor Crescendo, del Pla Educatiu de l’Entorn)
13:30h Acte de reconeixement a les entitats col•laboradores
16:00-20:00h Tallers infantils (Grup Esplai Salou)
17:00h Exhibició castellera (Colla Castellera La Global de Salou)
17:30h Exhibició folklòrica (Grupo Folklórico Jaime I – Asociación Cultural Aragonesa de Salou)
18:15h Espectacle de màgia (Màgia Estruc)
19:15h Xocolatada pels infants
19:30h Exhibició de break dance (Grup Break Dance Salou)
20:30h Espectacle de foc (Diables Maleïts i les Bruixes Latemó de Salou)


Document Actions