Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou surt al carrer per celebrar la festivitat de Sant Jordi

El Club Xic’s ha aprofitat el dia per presentar la nova revista de la regidoria d'Infància

dilluns 23 abril 2012

La plaça de Sant Jordi de Salou ha estat un cop més el centre neuràlgic de la  festivitat del 23 d’abril amb una trentena d’estands participants. En aquest punt s’han congregat les escoles de Salou, les quals han anat desfilant per les diverses parades per veure com es viu aquesta tradició catalana, a més de moltes persones, famílies i gent que passejava buscant l’exemplar del llibre desitjat o bé la rosa.

Una de les activitats que ha aglutinat a més nens i nenes ha estat l’organitzada per la biblioteca qui ha muntat un espectacle de titelles de guant per explicar la història del petit llibre de Sant Jordi. L’altre estand que ha comptat amb moltíssims adeptes ha estat el de la regidoria d’Infància, els quals han presentat la nova revista del club que s’editarà amb caràcter trimestral i que vol ser una eina que reculli la participació dels més petits dins les activitats que organitza la regidoria, a més de buscar l’entreteniment. L’alcalde, Pere Granados, i la regidora de Joventut, Julia Gómez, han coincidit en destacar “la importància que els nostres joves s’acostumin a la lectura iniciant-se a través d’un mitjà que pretén ser adequat en continguts per a la seva franja d’edat i sobretot molt visual”. En aquest estand, a més s’han regalat globus de color blau a tots els nens i nenes que han omplert de color la plaça.

Al llarg d’aquesta tarda continuarà l’activitat a la plaça de Sant Jordi amb més entreteniment i actuacions; tallers de manualitats, entre d’altres.

Paral·lelament, però a l’Escola municipal de música de Salou (EMMS)  també es duran a terme altres activitats;  concretament a les 19:45h s’ha programat una audició de l’aula de violoncels a la sala Xavier Turull i demà dimarts a les 18.30h tindrà lloc al TAS la representació de la cantata musical “El llop i les set cabretes”  per part dels alumnes de Sensibilització I i II ( 4 i 5 anys) i el cor infantil , i també es representa el conte musical “El drac i la princesa” a càrrec dels alumnes de Iniciació.

El mateix dia a les 19:45h a la sala Xavier Turull, concert de grups de cambra d’alumnes de l’EMMS. Finalment, el dimecres 25 d’abril taller de música antiga dirigida als alumnes de piano, guitarra, violi, violoncel i flauta travessera, a les 17:30h i a les 19:30 s’ha previst un concert obert a tothom.

El dissabte acabaran les activitats relacionades amb Sant Jordi amb la festa dels contes i la lectura 2012 a partir de les 11 del matí a la biblioteca.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

vista_general.JPG
revista_xics.JPG
revista_xics.JPG
vista_general.JPG

Document Actions