Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou talla al trànsit la Via Roma i la plaça Francesc Macià durant una setmana per millorar-ne l’asfalt

divendres 18 novembre 2016

La Policia de Mobilitat informa que des del dimarts 22 i fins al dissabte 26 no es podrà circular en ambdós sentits i es restringirà el trànsit d’entrada als aparcaments veïnals

 

Els treballs de millora en aquest carrer s’acosten als 180.000 euros

 

Les obres de millora de la Via Roma arriben ja a la recta final després de l’ampliació de les voreres en el tram entre la Plaça Francesc Macià i fins a l’autovia C-31B. En aquest sentit, com han informat des de l’àrea de Mobilitat de la Policia Local de Salou, amb motiu d’aquests treballs de millora urbanística que s’estan realitzant a la Via Roma i fins a la Plaça Francesc Macià, restarà tallat al trànsit, en ambdós sentits, des del proper dimarts 22/11/16 i  fins dissabte 26/11/16 en aquest tram. Les obres d’asfaltat començaran el dimarts 22 a les 8 del matí i es preveu que estiguin enllestides el dissabte 26 a les tres de la tarda. La superfície total de reparació de l’asfalt d’aquesta actuació arriba als quasi 3.000 metres quadrats i té un cost de quasi 120.000 euros. Paral·lelament, mentre es desenvolupin les feines s’aprofitarà el tall de trànsit per tal de millorar la xarxa de pluvials i connectar 4 nous embornals a la xarxa general del municipi.

Per tant, mentre durin les obres la circulació estarà tallada però amb excepcions temporals pels veïns, ja que aquells que disposin de l’entrada a l’aparcament en aquest carrer no podran tenir accés als seus vehicles entre les 08.00h del matí i les 19.00h de la tarda. Des de l’Ajuntament es demana la col·laboració per tal que no entrin ni surtin dels pàrquings ubicats en aquest tram i lamenta les molèsties que es puguin ocasionar al llarg d’aquests dies.

Per resoldre dubtes i incidències la Policia ha posat a disposició un telèfon de contacte el 977.30.92.12

Dilluns vinent finalitzaran els treballs de l’ampliació de la vorera que permetran millorar les condicions d’accessibilitat d’aquest tram de carrer i que deixaran la via igualment amb dos carrils de circulació de 3.50 m d’amplada, una franja d’aparcament de 2,00 m i la resta, aproximadament 2,55 m de la nova vorera. El pressupost d'execució d’aquests altres treballs ha tingut un cost de prop de 60.000 euros.

Galeria d'imatges

viaroma.jpg
P1300114.JPG

Document Actions