Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tanca amb èxit una nova edició de la Salou Lan Party

Un total de 50 participants han gaudit de les últimes novetats en videojocs en xarxa i de les noves tecnologies durant tot el cap de setmana

dimarts 01 desembre 2009

Durant tot el cap de setmana, Salou ha estat l’escenari d’una nova edició de la Salou Lan Party que ha reunit a una cinquantena de participants de tot Catalunya i dos de Madrid. Durant la trobada celebrada a les instal·lacions del TAS s’han pogut posar a debat les últimes novetats del sector així com gaudir dels últims jocs per a PC i Play 3  entre d’altres com el Tekken 6.

Els participants també han mostrat les seves màquines modificades amb un Modding especial al gust de cada usuari. Segons Jonathan Jarque, president de l’associació de joves informàtics de Salou “estem molt contents amb la gran acceptació del públic en general i ja estem pensant en fer una nova edició de cara a l’any vinent”.  Per la seva banda la Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: ”estem molt contents amb el resultat d’aquesta edició i esperem que l’any vinent molts més joves participin d’aquesta iniciativa”.

A més s’han disputat varis torneigs de diferents modalitats i s’han fet incursions sorpresa de comandos. Neoodin (Raul Gutierrez) i Demo (Jordi Lozano), s’han endut les dues entrades que se sortejaven per a la Reus Lan Party.
Jarque ha explicat que: “pel Parc de Nadal muntarem una zona interactiva de videoconsoles i jocs on hi haurà el Rock Band, el DDR, el Sing Stars i algun altre joc interactiu”.

Document Actions