Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tanca amb una exitosa afluència en tots els actes de Nadal

dimarts 09 gener 2024

L’Ajuntament de Salou fa una valoració molt positiva dels resultats d’afluència als actes de Nadal i Reis. La programació variada i de qualitat ha satisfet els gustos de públic de totes les edats, tant del municipi, com de diverses localitats de les comarques tarragonines. En aquest sentit, s’han complert, amb escreix, els objectius d’omplir l’aforament en la gran majoria d’activitats.

Gràcies a la coordinació i el treball conjunt de vàries regidories: Festes, Àrea de Serveis Culturals, Infància, Joventut i Àrea de Dinamització Econòmica, des de principis del mes de desembre, la capital de la Costa Daurada ha acollit una quarantena d’iniciatives nadalenques molt exitoses, que han comptat amb la implicació i aplaudiment de la ciutadania.

Els actes més multitudinaris han estat l’encesa dels llums de Nadal, la felicitació nadalenca, amb el típic brou; els pessebres vivents del Grup Esplai i l’Església Protestant; el concert de Joan Dausà i l’obra de teatre ‘Tot l’any pot ser Nadal’, de Joan Pera; les actuacions de la JONC i dels alumnes de l’EMMS, i els cants del Cor Duorum, el Coro Vasco Ama-lur i la Coral Eixàrcia; la visita a ‘Un paratge màgic’, a la Masia Catalana, on hi van fer cap més de 3.500 persones; el Parc de Nadal Espai Xic’S al Pavelló Salou Centre, amb dos matins sense soroll per a persones amb TEA; la bústia reial a la Torre Vella i la cavalcada de Reis, que també va ser inclusiva i va comptar un tram per a persones amb mobilitat reduïda i amb restriccions de soroll.

Gràcies a la coordinació i el treball conjunt de vàries regidories: Festes, Àrea de Serveis Culturals, Infància, Joventut i Àrea de Dinamització Econòmica, des de principis del mes de desembre, la capital de la Costa Daurada ha acollit una quarantena d’iniciatives nadalenques molt exitoses, que han comptat amb la implicació i aplaudiment de la ciutadania

El Parc de Nadal Espai Xic’s ha obtingut, enguany, la visita d’unes 20.000 persones. És destacable el matí solidari, on es van recaptar 1200 kg d'aliments per a dues entitats humanitàries. També es va organitzar el Parc Jove, que, en els dos dies, va vendre 200 entrades.

L’Ajuntament de Salou treballa perquè la programació de Nadal sigui, cada any, un referent a la Costa Daurada en unes dates que són per al gaudiment i retrobament familiar i en les què el municipi pot proporcionar una oferta lúdica i educativa molt interessant i profitosa per a infants, joves i adults.

Galeria d'imatges

2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
9.jpeg
ajuntament-salou-4.jpg

Document Actions