Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou té la jardineria en el seu estat òptim per començar la temporada d’estiu

Les dues empreses concessionàries, Moix i Urbaser, han replantat 72.000 plantes de flors de temporada que donen color a la ciutat

dilluns 11 juny 2012

La Regidoria de Manteniment de la Ciutat, Serveis i Via Pública ha deixat a punt els més de 901.796 m2 de zona verda (90,17 hectàrees) del municipi i ha replantat  72.000 plantes de flors. Les empreses concessionàries encarregades de realitzar aquestes millores han estat Moix i Urbaser que s’han dividit els treballs en dos lots diferenciats. L’Ajuntament de Salou ha estat l’encarregat d’organitzar els treballs, realitzar el seguiment de les tasques concessionàries amb el recolzament per part del personal dels plans ocupacionals en la primera actuació de neteja i desbrossada de les àrees boscoses i solars de propietat municipal.

Moix ha asumit els treballs de 598.331,77 m² de zona verda mentre que Urbaser ha desenvolupat aquestes feines en un total de 303.464,14 m² . El personal del Pla Ocupacional ha donat supor en la primera actuació de neteja i desbrossada de les àrees boscoses i solars de propietat municipal. Entre les feines que s’han desenvolupat durant tot l’any, ha estat el de la poda que s’ha realitzat en arbres tipus morera o plataner i en altres varietats que s’ha de realitzar de forma bianual. En primer lloc es van podar les moreres; en segon lloc els plataners, propers a la zona costera; en tercer lloc les palmeres canàries, les palmeres dactileres i les whashingtonianes; i en últim lloc, les mèlies i tipuanes.   

D’altra banda, s’han replantat des de novembre de 2011 fins el present mes de juny, un total de 72.000 plantes de flors de temporada que donen color i alegria a la jardineria del municipi.

La regidora de Manteniment i Serveis, Maria Jose Rodríguez, ha explicat que “hem treballat de valent per tal de que la ciutat estigui en el seu estat òptim amb les zones verdes completament condicionades i la jardineria a punt per què tant visitants i ciutadans de la nostra ciutat puguin gaudir de l’entorn durant aquests mesos estivals”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions