Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tindrà la seva Cursa de la Dona

dimarts 04 agost 2015

El proper 4 d’octubre es celebrarà la primera edició d’aquesta cursa destinada exclusivament al públic femení.

Salou pot presumir de tenir la seva pròpia Cursa de la Dona. El proper 4 d’Octubre a les 10h del mati, la capital de la Costa Daurada acollirà la primera edició d’una cursa exclusivament per dones.

Amb sortida i arribada al passeig Jaume I, la Cursa de la Dona de Salou tindrà un recorregut de 4 quilòmetres per el passeig marítim que es podrà fer tant corrent com caminant per afavorir la participació.

A banda de premiar les fèmines més rapides, la cursa també premiarà les diferents categories per equips; mare – filla, mare – filla – neta, germana – germana, amiga –amiga, i al club amb més participants.

Les inscripcions s’obriran demà dimecres 5 d’Agost, a dos mesos per el dia de la prova. Durant les primeres 48 hores, les inscripcions tindran un preu reduït de 8€. Totes les participants rebran una samarreta tècnica Mizuno exclusiva de la cursa i diferents obsequis.

La Cursa de la Dona de Salou vol anar més enllà d’una simple cursa de Running. És per això que un cop arribi l’ultima participant a meta, començarà una Màster Class de Zumba a la plaça de les Comunitats Autònomes. La Màster Class estarà oberta a totes les dones que vulguin participar, estiguin o no inscrites a la cursa. El cap de setmana previ a la cursa s’oferirà un entrenament dirigit a totes les dones inscrites on es donaran els últims consells per preparar la cursa.

La cursa tindrà una vessant solidària. Una part dels beneficis es destinaran a l’associació Freesia Group. Freesia Group és una ONG amb seu a Salou que recull fons per les associacions contra el càncer AECC, AFANOC i CNIO.

Informació e inscripcions a www.cursadeladonasalou.com

Galeria d'imatges

dona.jpg

Document Actions