Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tindrà un nou Carril de Convivència al Passeig Miramar

L’Espai mixt d’us comú per a les bicicletes i vianants tindrà una longitud de 600 metres i completarà la unió entre el Passeig Jaume I i el terme municipal de Cambrils

divendres 07 maig 2010

L’Ajuntament de Salou ha formalitzat avui el conveni amb l’empresa adjudicatària per a la construcció d’un Carril de Convivència al Passeig Miramar de Salou, espai que podran utilitzar bicicletes i vianants.

El Projecte consistirà en completar la unió entre el Passeig Jaume I i el terme municipal de Cambrils mitjançant un carril que tindrà una longitud de 600 metres i una amplada al voltant dels 2,50 metres. Aquest traçat afectarà al Passeig Jaume I, l’Espigó del Moll i el Passeig Miramar dins del nucli urbà de Salou.

Les obres per a la implantació d’aquest carril tenen un pressupost d’execució assignat per contracte de 124.805 euros. El termini d’execució d’aquesta actuació és de tres mesos que es comptabilitzaran a partir de l’inici de les obres.

El Passeig Miramar s’ocuparà l’espai de la vorera comprès entre les palmeres i la calçada. La resta de la vorera, entre el nou carril i la platja serà d’ús exclusiu per a vianants. Únicament, els ciclistes conviuran amb els vianants en els creuaments dels passos transversals de la calçada.

 Les accions que implicarà aquest projecte son:

  • La demolició de paviments
  •   Adequació del creuaments amb els passos de vianants 
  •   Pavimentació de voreres i calçada
  •   Adequació dels serveis afectats
  • Senyalització de l’espai d’ús mixt creat

Segons l’alcalde de Salou, "aquest espai destinat a l’ús públic de vianats o persones que utilitzen la bicicleta ve a complir una reivindicació amplament demanada tant pels ciutadans com els visitants; de forma que dotem els dos passejos amb una connexió de carril bici destinada basicament al passeig i al lleure".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions