Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tindrà un nou hotel de quatre estrelles superior al carrer Carles Buigas

Demà s’aprovarà per plenari una modificació puntual que ha de permetre que un solar aturat des del 2009 es converteixi en una inversió de 25 milions d’euros i 340 habitacions

dimarts 30 juliol 2013

“Permetre una inversió de 25 milions d’euros; generar més economia al municipi, crear nous llocs de treball i oferir un producte a la ciutat per a les noves demandes de qualitat turística és el que pretenem fer amb aquesta modificació puntual del pla general d’ordenació”, ha assegurat l’alcalde, Pere Granados avui en roda de premsa després d’explicar que demà passarà per plenari un punt que ha de permetre construir a la capital de la Costa Daurada un nou hotel de quatre estrelles superior. La instal·lació hotelera s’ubicarà a la zona de Carles Buigas cantonada amb els carrers Serafí Pitarra i Pau Vila en uns terrenys que van quedar paralitzats l’any 2009 per la crisi immobiliària i on s’hi havien d’aixecar habitatges però van quedar tan sols amb l’esquelet de formigó. A més, el solar està ubicat en ple centre de la zona més turística del municipi, en un indret on s’esponjaria la zona ja que l’edifici seria de planta baixa més disset plantes i una plata superior amb welness i amb uns baixos on s’hi ubicaria un centre comercial de 1.000 metres quadrats que reactivaria l’indret.

“A Salou, des de fa deu anys que no es construeix un nou hotel, per tant estem parlat d’una inversió molt important que a més donarà feina a prop d’un centenar persones de manera estable durant tot l’any”, ha assegurat el batlle, assenyalant també que “és un nou tipus d’oferta hotelera amb 340 habitacions, 20 per planta, amb 39 metres quadrats per habitació; per tant una oferta de molta qualitat que es demanda però de la qual no tenim gairebé oferta”.

La proposta de modificació puntual (MP) preveu canviar l’ús residencial del solar per un d’ús turístic-hoteler; passant dels 7.600 metres quadrats de sostre als 21.000; incloses dues plantes subterrànies d’aparcament amb dues-centes places, una part d’elles, públiques, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut. “Una inversió d’aquesta importància s’ha de tirar endavant perquè és un solar sense aprofitament des de fa molts anys. Un grup turístic va comprar el solar i ens ha fet una proposta per tirar endavant aquest hotel que hem estudiat i amb la que hem treballat els darrers mesos”.

El grup inversor, Mediterrània Industrial TRN, SA, ja compta amb altres hotels a Salou com el Regina o el Salou Park i els terminis per a executar aquesta important obra s’iniciaran un cop estigui aprovada la modificació puntual (entre set i vuit mesos) i amb previsió d’estar en funcionament al 2015.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN0707.JPG
hotel_1.jpg
hotel_2.jpg
hotel_1.jpg
hotel_2.jpg
DSCN0707.JPG

Document Actions