Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou torna a col·laborar en el programa 'Gira Mujeres 2023', per fomentar l’emprenedoria en les dones

dimarts 16 maig 2023

Gira Mujeres és un itinerari formatiu adreçat a dones d’entre 18 i 67 anys, que vulguin reinventar el seu negoci o en vulguin crear un de nou

Enguany, s’han creat dos grups diferents per a les sessions formatives, un de matí, i un de tarda. El de tarda començarà el proper dimecres, 24 de maig, de 16 a 18 h; i, el de matí, el dimarts, 30 de maig, de 12 a 14 h.

Totes les sessions seran online; cal inscriure’s, prèviament, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, col·labora en la setena edició del programa Gira Mujeres 2023 de Coca-Cola, amb l’objectiu de continuar fomentant l’esperit emprenedor de les dones. Enguany, posa el focus en la formació per a la transició verda, fonamental per assolir la sostenibilitat dels negocis, així com en la informació en àrees de finançament i digitalització.

En aquesta edició, s’han creat dos grups diferents per a les sessions formatives, que es faran online, per tal de facilitar una major conciliació. El grup de tarda començarà el proper dimecres, 24 de maig, en horari de 16 a 18 h; i, el de matí, el dimarts, 30 de maig, de 12 a 14 h. Les sessions es faran un cop a la setmana, durant 8 setmanes, amb un total de 16 h formatives, més 2 h, de competències digitals. El dia abans es rebrà al correu electrònic l'enllaç de la connexió.

Les preinscripcions al programa ja es poden fer a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Així mateix, caldrà confirmar assistència a promocioeconomica@salou.cat

 

Gira Mujeres 2023

El programa Gira Mujeres tracta sobre un itinerari formatiu adreçat a dones d’entre 18 i 67 anys (ambdues edats incloses), que vulguin reinventar el seu negoci, o bé, tinguin en ment crear-ne un de nou.

Al finalitzar la formació, les dones inscrites podran crear una presentació de la seva idea de negoci en la què aplicaran tot el que s'ha treballat en les sessions.

Cal destacar que d’entre tots els projectes presentats de tot arreu, s’escolliran 10 finalistes dels quals es premiaran 4 projectes guanyadors, que rebran una dotació econòmica de 8.000 €, per donar suport al seu llançament.

Aquest programa compta amb el suport i la col·laboració d'entitats compromeses amb la igualtat de gènere i l'impuls al desenvolupament econòmic dels àmbits urbans i revitalització rural com són Fundación Mujeres, Dona Activa, Impact Hub i AlmaNatura. Cal destacar que, pel que fa a la zona de Catalunya, l’encarregada és Dona Activa.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

GIRA MUJRES VII EDICION SALOU 3.png

Document Actions