Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou torna a ser el bressol del futbol femení a la segona edició del 'Costa Daurada Trophy U19 WNT'

divendres 11 novembre 2022

Les seleccions femenines U19 de França i Bèlgica es disputaran el trofeu al Futbol Salou Sports Center

 

El “COSTA DAURADA TROPHY U19 WNT” de futbol femení s'ha presentat avui divendres, en roda de premsa, a les instal·lacions de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme. Aquest esdeveniment esportiu de primer nivell celebra la segona edició del 12 al 14 de novembre de 2022; enfrontant dues grans seleccions femenines: França i Bèlgica.

A la roda de premsa, hi han comparegut els 2 representants de les 2 seleccions participants: Jean Yves Fustec, Cap de Delegació Francesa, i Xavier Donnay, entrenador de la Selecció Belga; també la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; i els organitzadors, Kristle Masset, de Viajes Velero; i David Oertli, de Lazz Sports. També hi ha estat present el vicepresident del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Hèctor Maiquez.

La vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza, ha dirigit unes paraules d'agraïment a l'organització i a les seleccions participants i ha recalcat la importància de desenvolupar estratègiques conjuntes com el pla conjunt de la taxa turística per donar a conèixer l'oferta esportiva del territori i desestacionalitzar la temporada turística.

L'organització s'ha mostrat molt optimista amb el torneig i amb l'aposta que es fa al territori pel futbol femení que cada cop compta amb més equips de més nivell.

Les seleccions han agraït l'oportunitat de participar en aquest torneig que els ofereix una oportunitat única per preparar-se per a la Copa d'Europa a fons, i han ressaltat també l'auge del futbol femení a nivell europeu on sorgeixen cada vegada seleccions molt preparades i amb un alt nivell de joc.

El torneig es disputarà a un dels millors complexos esportius d'Europa, a una hora de Barcelona, el FUTBOL SALOU SPORTS CENTER. Aquest complex compta amb 12 camps de futbol, 11 avalats per la UEFA i la FIFA, entre els quals hi ha camps de gespa natural i artificial per satisfer les necessitats tècniques de qualsevol equip.

Els partits se celebraran en dues jornades, amb la programació següent:

12 de novembre:

16:00 Belgium vs France

14 de novembre:

16:00 France vs Belgium

El “COSTA DAURADA TROPHY” té un sistema de joc de dos partits. Cada equip participant jugarà 2 (dos) partits contra l'altre equip participant, amb 3 (tres) punts per victòria, 1 (un) punt per empat i cap punt per derrota. Després dels (dos) partits, el guanyador respectiu del trofeu és l'equip que hagi anotat més punts.

El dia 14 després del darrer partit es farà l'entrega de trofeus. Es lliuraran tres trofeus en total:

- Primer Equip Classificat

- Segon Equip Classificat

- Jugadora més valuosa

Diferents 'scout' de talla internacional s'han interessat pel torneig i visitaran la Costa Daurada a la recerca de noves promeses del futbol femení.

Aquest torneig està organitzat per l'empresa Lazz Sports, Agent FIFA de partits llicenciats i intermediari, i Viajes Velero, agència receptiva i emissora, ubicada a Salou.

Aquesta acció de promoció s'emmarca dins del pla conjunt de la Costa Daurada, signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT.

La FEHT, Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l'allotjament de la província de Tarragona, i té com a objectiu principal satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d'aquest sector, així com promoure l'àmplia i variada oferta d'allotjament existent a aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s'executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, cosa que representa una col·laboració única a Catalunya.

Podreu seguir tota l'actualitat del torneig als mitjans oficials:

 

https://costadauradatrophy.com/

Facebook: @costadauradatrophy

Instagram: @costadauradatrophy

Document Actions