Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou torna de FITUR amb bones expectatives per a la temporada de 2023

diumenge 22 gener 2023

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou, s’han dut a terme contactes amb importants operadors turístics, a qui se’ls ha presentat el calendari esportiu i ‘Salou 365 dies’, amb els seus atractius, com l’ampla oferta de patrimoni natural, històric-cultural i festiu; l’oferta gastronòmica i els equipaments i recursos esportius; el shopping i el benestar, amb la finalitat d’atraure turistes i visitants, durant tot l’any

 

Salou ha tornat de FITUR amb molt bones expectatives per a la temporada de 2023. Segons ha manifestat l’alcalde, Pere Granados, “estem satisfets perquè els contactes que hem realitzat ens donen confiança i creiem que la nostra destinació està molt ben posicionada, dins dels principals municipis de costa que la gent vol conèixer i visitar, durant tot l’any, perquè tenim una oferta de primer nivell”. L’alcalde ha dit que “estem treballant de valent perquè volem que la desestacionalització al nostre municipi turístic sigui un fet real i no només intencions”, ha assenyalat.

Cal recordar que en el marc d’aquesta edició de FITUR, una de les fires més importants d’Europa, la marca Salou ha destacat per la presentació oficial del calendari turístic esportiu, que va tenir lloc el passat 17 de gener a Madrid, en un acte multitudinari a la sala Truss del Wizink Center, on hi van ser presents el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, la directora general de Turisme, Marta Domènech, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, i la directora del Departament de Turisme, Cultura y Esports de la CEOE, Inmaculada Benito, entre moltes altres persones destacades del món turístic, empresarial, esportiu i gastronòmic.

 

Gastronomia

 

Així mateix, Salou també va promocionar la seva gastronomia a Madrid. A través del Patronat Municipal de Turisme i de la regidoria de Dinamització Econòmica, la capital de la Costa Daurada va aportar el bo i millor de la seva restauració, a través de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, el president de la qual és Pep Moreno.

L’acte va comptar amb la participació de 15 restauradors i 8 establiments.

L’alcalde de Salou vol fer extensiu el seu agraïment a totes les persones del món de l’empresa i l’esport, així com de la restauració, per haver assistit a aquest important acte de promoció de Salou.

 

Reunions

 

Pere Granados s’ha reunit, a Fitur, amb diferents operadors turístics, amb els quals ha constatat les bones previsions per a la temporada de 2023. Així mateix, ha tingut sessions de treball amb la junta directiva de l’AMT Sol y Playa; i amb la directora de Turisme, Cultura i Esports de la CEOE, Inmaculada Benito. Amb Mariana Oleskiv, President Tourism Development Ukraine; i Pavlo Kukhta, Minister of Economic Development and Trade of Ukraine.

El dia de la inauguració de FITUR, l'alcalde va trobar-se amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, i va reunir-se, també, amb els representants de l’Aliança Turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, a més de PortAventura, els quals van coincidir a destacar la notable afluència d’empresaris que confirmen la consolidació i recuperació del sector, de cara a la temporada 2023. Amb l’Aliança, també va acordar el programa de promocions per enguany.

I com a president de l’AMT Sol y Playa, Granados va presidir en el marc del fòrum #techYdestino de FITURTECHY, la sisena edició dels AMT Smart Destinations Awards. A la clausura dels premis, va intercanviar impressions amb la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, la qual va assistir a l'acte.

L’edició d’enguany de FITUR ha comptat amb l’assistència de 131 països i més de 8.500 expositors.

 

 

 

Galeria d'imatges

5.jpeg
10.jpeg
11.jpeg
15.jpeg
20.jpeg
1.jpg
3.jpg
4.jpeg
13.jpeg
002.jpg
14.jpeg
12.jpeg

Document Actions