Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou torna de la fira turística WTM de Londres amb ‘optimisme’ sobre el futur del sector

Es treballa per acollir al municipi el Congrés de TTA Worldchoice 2011 amb la presència de mig miler d’agents de viatge anglesos

divendres 12 novembre 2010

Salou ha estat present a la fira turística World Travel Market (WTM) de Londres dins del còrner de la Costa Daurada, en una assistència obligada ja que és un dels punts de trobada del sector turístic més importants del món on la capital de la Costa Daurada no hi podia faltar. Cal destacar que per a Salou, els visitants anglesos representen aproximadament un 42% del total de turistes internacionals que rep la vila  al llarg de la temporada amb un perfil majoritari de famílies amb nens. És per aquest motiu que el municipi busca posicionar-se com a destinació preferent, tot i que el turisme del Regne Unit, aquests últims anys ha sofert una davallada general a Catalunya.

L’Alcalde de Salou, Pere Granados i el Regidor de Turisme de Salou, Alberto del Hierro han visitat la fira amb l’objectiu de donar suport a l’estand de Costa Daurada, reforçant el coneixement de Salou i recuperant el lideratge de municipi turístic pioner a Catalunya del mercat anglès, i conèixer més a fons la situació actual del Regne Unit, tant econòmicament com turísticament. Trobem un mercat amb una economia amb primers indicis de recuperació, que es podria traduir amb creixement  lent però positiu de l’economia.

Un altre punt principal de la presència de Salou dins la WTM era la d’atendre i recolzar als empresaris de Salou. Paral•lelament també s’ha aprofitat per tenir diverses reunions, entre elles amb el director de l’Oficina de Turisme d’España, Ignacio Vasallo; amb l’ambaixador d’Espanya al Regne Unit, Carles Casajuana, i amb l’associació d’agents i touroperadors TTA Worldchoice, reunió que es va dur a terme conjuntament amb Turisme de la Costa Daurada, PortAventura  i l’O.E.T de Londres amb l’objectiu d’aconseguir que es realitzi a Salou, el Congres de TTA Worldchoice 2011 (el segon grup d’agències de viatge independents més important del Regne Unit) que consistiria en  la visita de 450 agents de viatges a la zona, entre d’altres.

L’alcalde, Pere Granados, s’ha mostrat molt satisfet de les reunions que s’han mantingut durant la fira i sobretot “per les perspectives de futur” que es desprenen de les trobades. Així, comentava com “si l’any passat hi havia una certa incertesa turística enguany de les entrevistes amb agents i turoperadors es desprenen unes perspectives més optimistes de cara a la temporada vinent”.

Per la seva part, des del Patronat de Turisme local es valoren positivament els contactes professionals i les reunions  realitzades durant la fira. Pel regidor de Turisme, Alberto del Hierro “hem de ser positius de cara a la propera temporada y treballar tots plegats per mantenir la qualitat i el servei dels nostres establiments turístics i de la nostra ciutat ja que som el principal destí turístic familiar de Catalunya i així ho estem demostrant tant en nombre de visitants com en famílies que ens escullen per passar les vacances”.

 

Galeria d'imatges

WTM_LONDRES_104.JPG

Document Actions