Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tornarà a ser la seu del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada les dues properes temporades

dijous 31 gener 2008

Salou acollirà una vegada més, de la mà del RACC, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i PortAventura, una nova edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada. Concretament, la 44 ª edició, entre el 2 i el 5 d'octubre.

Aquesta serà la quarta vegada que Salou serà la seu central d'aquesta prova puntuable del campionat del món de ral·lis, segons va recordar ahir a Madrid, a la Feria Internacional de Turismo Fitur el regidor de Turisme d'aquesta ciutat, Marc Montagut.

A l'acte de presentació d'aquest esdeveniment va assistir el pilot de Citroen, Dani Sordo, acompanyat del seu coopilot Marc Martí i del director del ral·li, Aman Barfull. Barfull va explicar que el ral·li RACC Catalunya es tornarà a disputar a la Costa Daurada l'any que ve i que al 2010 'tocarà descansar' perquè la reglamentació de la FIA així ho diu. No obstant això, va assegurar, es buscaran altres activitats alternatives que també podrien dur-se a terme en aquesta zona.

El director del ral·li també va precisar els motius pels quals des del 2005 el RACC ha apostat per l'escenari de la Costa Daurada: 'pels serveis, per la garantia hotelera i per la bona acollida i predisposició de l'Ajuntament de Salou, PortAventura i la Diputació de Tarragona'.

Document Actions