Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou tramita fins a 680 declaracions en la campanya de la Renda 2015

dimarts 19 juliol 2016

El servei ofert, possibilita que els contribuents disposin d’un punt d’atenció presencial gratuït en un lloc proper al seu domicili

 

Finalitzada la campanya de Renda,  Salou ha tramitat un total de 680 declaracions a través del servei  descentralitzat que es presta des de la planta baixa de la casa consistorial. Es tracta d’un model que es ve prestant des de fa molts anys com a mostra de  garantia de qualitat i eficàcia dels serveis d'assistència al contribuent.

Així, durant el mes de maig i el mes de juny, coincidint amb la campanya oficial, des de l’Ajuntament s’ha posat a disposició dels ciutadans el servei d’elaboració gratuïta de les declaracions corresponents a l’any 2015, fruit de l’acord  amb l’Agència Tributària de Tarragona. En total s’han tramitat 680 declaracions, una vintena més que l’any passat.

Pel regidor de Gestió Econòmica, Toni Brull, “l’esforç que realitzen les administracions públiques amplia les possibilitats de prestació d'aquest servei, altament apreciat pels usuaris, i possibilita que la totalitat dels contribuents disposin de punts d'atenció presencial en llocs pròxims al seu domicili”. A més, de consolidar la relació interadministrativa com “un model d’entesa entre les diferents organitzacions públiques que ha de ser ressaltat”. Aquesta feina l’han desenvolupat en horari de tardes dues funcionàries municipals des de les oficines de l’OAC i prèvia cita a Hisenda.

Galeria d'imatges

oac.jpg

Document Actions