Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou transformarà l’Oficina de Turisme de la Plaça Europa en una Smart Office

divendres 02 juny 2023

Aquesta iniciativa es dins del projecte de generació de nous continguts digitals, en el marc de l’estratègia de sostenibilitat turística en destinacions; dins del pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat pels fons Next Generation EU

 
La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient administratiu per a la contractació mixta del servei i subministrament de tecnologia per a la transformació de l’Oficina de Turisme de la Plaça Europa en una Smart Office.
 
Dins del programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions, s’impulsa la transformació digital i modernització de les administracions de les entitats locals, convocatòria extraordinària 2021, promoguda pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. 
 
Segons ha argumentat l’alcalde Pere Granados, “estem treballant per impulsar la modernització de l’Administració pública i per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència”. En aquest sentit, “el nostre objectiu és transformar Salou en un municipi turístic intel·ligent, que ofereixi una major qualitat de vida a residents i visitants”.

Document Actions