Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou treballa per donar a conèixer les seves potencialitats turístiques a Corea del Sud

dimarts 14 novembre 2023

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Pere Granados, ha realitzat avui una recepció oficial a una delegació d'un grup d'alts càrrecs del Govern de Seül, amb qui ha intercanviat impressions de cara a introduir turísticament el mercat de Corea del Sud a Salou, el qual ha definit com de molt important, atès que les seves estades fora de la temporada d’estiu són llargues i ofereix molt bones expectatives.

Amb l'objectiu de consolidar un nou nínxol que promet ser beneficiós per a la capital de la Costa Daurada, l'Ajuntament i el Patronat Turisme estan compromesos a desenvolupar accions de promoció i col·laboració que facilitin l'arribada de turistes coreans al municipi, contribuint així a un model turístic més sostenible, diversificat i desestacionalitzat.

Granados ha posat en valor la feina i els contactes que s’estan duent a terme tal d’obrir aquest nou mercat de llarga distància, on els potencials turistes coreans tenen un elevat poder adquisitiu i mostren moltes ganes de viatjar i conèixer Salou.

La reunió de caire institucional, que es considera un primer pas, també ha servit per començar a definir la promoció de Salou a Corea del Sud. La següent estratègia serà que intervingui el sector privat, a través de la touroperació, per tal de portar turistes.

Durant la recepció, Pere Granados els ha explicat els trets fonamentals de l’oferta turística de Salou, que té com a pilars fonamentals el wellbeing, el sol i la platja, el patrimoni natural, històric i cultural, i l’oferta gastronòmica, esportiva, d’entreteniment i de shopping.

Per la seva banda, Juengho Phy, representant de Neo Travel, ha explicat que l’oferta de platges de Salou és molt interessant, així com l’allotjament, l’oferta d’entreteniment i, sobretot, l’oferta esportiva, amb el futbol com a disciplina destacada.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
3.JPG

Document Actions