Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou treballa per obtenir la Destinació de Turisme Esportiu per Futbol

El Patronat de Turisme i el Club Nàutic uneixen esforços per tal d’obtenir-la també per Vela

dilluns 06 agost 2012

Salou està treballant per obtenir la Destinació de Turisme Esportiu segons es desprèn de la reunió que ha tingut lloc al Patronat de Turisme de Salou amb l’alcalde, Pere Granados, el Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, el Regidor de Turisme i President del Patronat de Turisme de Salou, Benet Presas i Sureda. També han participat  en aquesta reunió, el Director de Màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme, Jordi Secall, el Supervisor de la Unitat de Màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme,  Pablo Rodríguez, i el Regidor d’Esports de Salou,  Felip Ortiz.  L’Agència Catalana de Turisme certifica amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu els municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport.

Salou compta amb molts actius que permeten que es pugui optar a aquesta acreditació de Destinació de Turisme Esportiu, concretament en la modalitat de Futbol. En aquest sentit, les instal·lacions i infraestructures de la que es disposa per la pràctica de futbol són un punt fort per aquest reconeixement. Recordem que el passat mes de maig es va inaugurar el Complex Futbol Salou que té una extensió de 16 hectàrees construïdes damunt del vial de Cavet, projecte impulsat i desenvolupat per la família Blasi. Es tracta d’un projecte pioner en tota Catalunya que permetrà acollir equips de futbol i altres esports d’elit de tot el món.   A més d’unes instal·lacions adequades, aquests tipus de certificacions requereixen altres aspectes com: allotjament, restauració, i serveis de qualitat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados,  ha dit que “aquesta certificació és molt important donat que permetrà diversificar i complementar l’oferta, oferint noves experiències al turista i creant nous valors afegits, ajudant a desestacionalitzar la temporada i incrementantar l’activitat turística durant tot l’any”.

En aquests moments s’iniciarà un treball de valoració de tots els paràmetres que marquen aquesta certificació tant d’elements públics com privats.

Futurs reptes esportius de Salou

En el decurs d’aquesta reunió s'ha traslladat als representants de la Generalitat de Catalunya la voluntat de l’Ajuntament de Salou de certificar-nos en la modalitat d’esports nàutics donada la clara voluntat del Club Nàutic de Salou. El regidor de Turisme Benet Presas i Sureda ha explicat que “el Patronat farà tot el possible per obtenir aquesta certificació amb el suport del Club Nàutic donat que estem segurs que la podem aconseguir per la nostra oferta en instal·lacions i serveis” i ha afegit que “aportarà un reconeixement en matèria d’esport que, sens dubte, repercutirà en positiu en el nostre turisme”. 

El regidor ha explicat que “la voluntat d’impulsar un projecte de vela de platja (windsurf, patí català, hobby, ...) completaria l'excel·lent oferta que ja es té al Club Nàutic de Salou” . Recordem que Salou serà  sub-seu de Vela dels Jocs del Mediterrani del 2017 escenari en el que es podrà mostrar l’alt nivell esportiu dels regatistes del Club. Aquestes i altres circumstàncies, situen a Salou en un lloc adequat  per començar a treballar, un cop aconseguida la certificació de futbol, en aquesta altra modalitat.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa2.JPG

Document Actions