Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou treu a licitació la implantació de dos aparcaments dissuasius al carrer de Joan Fuster i a l’avinguda Pompeu Fabra

dimecres 12 abril 2023

Amb aquestes actuacions, el municipi disposarà de més de 300 noves places d’aparcament dissuasiu. Es preveu que estiguin operatives per a la propera temporada turística de 2024

 

L’Ajuntament de Salou ha tret a licitació les obres per a la implantació de dos nous aparcaments dissuasius, un, al carrer de Joan Fuster, i, un altre, a l’avinguda Pompeu Fabra. El termini per presentar ofertes finalitzarà el 2 de maig, inclòs.

El pàrquing de Joan Fuster se situarà al solar municipal que es troba ubicat en dit carrer, tocant amb la rotonda de l’avinguda dels Països Catalans. Aquest comptarà amb unes 125 places; i amb espai per a l’aparcament de bicicletes i motocicletes.

D’altra banda, l’aparcament de l’avinguda Pompeu Fabra, disposarà de 177 noves places, que se sumen a les ja existents. S’asfaltarà l’espai que ja s’havia habilitat dins de l’aparcament existent, incorporant l’enllumenat i la senyalització corresponent.

També es construiran rampes que connectaran l’avinguda Pompeu Fabra amb l’av. de les Pedreres, millorant, d’aquesta manera, l’accessibilitat, tant de vehicle rodat, com de vianants, a través del parc de les Pedreres, a tocar del pàrquing.

En ambdós casos, s’hi instal·larà enllumenat públic amb lluminàries LED solars autònomes, amb sensor de moviment.

Els pàrquings es preveu que estiguin operatius de cara a la propera temporada turística de 2024.

L’esmentat projecte està finançat pel “Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions (PSTD)", any 2021, Eix 4, corresponent  a la competitivitat; en el marc del ”Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)”; i finançat mitjançant el “Fons de Recuperació Next Generation EU”.

Galeria d'imatges

PRINCIPAL HQ.jpg

Document Actions