Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ultima els detalls per al tret de sortida del circuit ISOSTAR EXTREME MAN 2014

dissabte 10 maig 2014

Amb 1.200 participants , la prova s'ha convertit en un referent internacional que, en aquesta edició , congrega triatletes arribats de 14 països de tot el món

Ha arribat el moment. A la capital de la Costa Daurada, de Salou, ja es treballa en els últims detalls perquè 1.200 triatletes prenguin part de la primera prova del circuit de mitja distància Isostar Extreme Man procedents de 14 països de tot el món, un any més , la major delegació és la francesa, que arriba al centenar.
Amb la sortida prevista a les 06:45 hores d'aquest diumenge, 11 de maig, Isostar Extreme Man Salou oferirà als triatletes una versió renovada respecte a 2013 , amb el nou circuit ciclista com a principal atractiu . A una sola volta , pla i tancat al trànsit, el sector serà definitiu en el desenvolupament de la competició , ja que compta amb tots els condicionants per aconseguir velocitats de vertigen .
A priori , el principal favorit és el triatleta internacional Marcel Zamora que amb cinc victòries consecutives en l'Ironman de Niça i sent quàdruple campió del EmbrunMan, arriba a Salou amb la intenció de prendre el testimoni de Frederik Van Lierde , actual campió del món, que va obtenir la victòria el 2013 .

Segueix l'evolució dels participants
Isostar Extreme Man Salou estrena un servei que permet seguir l'evolució dels triatletes durant la prova . Està disponible en www.extreme - man.com a través d'ordinador , mòbil o tablet .

Galeria d'imatges

portada.jpg
IMG_1883.jpg

Document Actions