Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ultima les obres d’un nou pavelló poliesportiu a la zona educacional integrat en un parc públic de dues hectàrees

dilluns 23 febrer 2015

Inclou una pista poliesportiva coberta; una pista per educació viària i de patinatge; un circuït de bici, pistes de pàdel i zona d’aparcament

 

En un mes ha de quedar enllestida l’obra de construcció d’una nova pista poliesportiva i gran parc públic al sector 01. Es tracta d’un nou equipament que s’enclava dins un àmbit on hi ha una elevada concentració d’escoles: al costat del centre d’educació permanent Atenea; l’escola Salou i Vora-mar; la llar d’infants cavallet de Mar i també el col·legi Elisabeth. Així, en aquests terrenys públics de gairebé dues hectàrees de terreny -ubicat entre els carrers de Pau Casals, Antoni Gaudí, i Maria Castillo-  s’hi està duent a terme una gran actuació  que preveu la urbanització i ordenació del solar amb la construcció d’un gran parc públic amb zona verda, que integraria diversos equipaments. Un d’ells, el més important, és la pista poliesportiva coberta de 2.400 m2, que compta amb espai suficient per a dues pistes d’entrenament transversals o una de competició longitudinal dedicades al bàsquet o futbol sala. A més, comptarà amb 6 vestuaris i magatzems; grades per a 120 persones i amb servei de bar, que podrà donar també cobertura a tota l’activitat exterior del parc on s’hi construirà un pista per educació viària i de patinatge; un circuït de bici, dues pistes de pàdel i una zona d’aparcament; tot unit per camins pavimentats, enjardinament i arbrat. 

Avui, en una visita d’obres, l’alcalde Pere Granados i el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, a més de la regidora de manteniment de la ciutat, Mª José Rodríguez i altres tècnics han constatat l’evolució de les obres del que serà el tercer pavelló cobert del municipi, i el que tindrà la pista de joc més gran de tots els pavellons que hi ha actualment al municipi amb unes dimensions de 45 x 34 metres.

L’alcalde, Pere Granados, es mostrava molt satisfet per poder dur a terme una obra d’aquesta magnitud que supera el milió d’euros en uns moments en que la disponibilitat econòmica és la que és. El batlle comentava: “el nostre govern ha tingut capacitat per mantenir un nivell de gestió molt positiva que ara ens ha permès tirar endavant aquest equipament esportiu que tanta falta ens fa ja que les dues pistes poliesportives actuals, la de la plaça de la Segregació i la del Cap Salou, es troben saturades”. A més, ha destacat que “és molt necessari i demandat per a la pràctica de l’esport i l’esport base, a més de poder ser un equipament polivalent en el moment en que ens faci falta com a tal” amb una aforament d’unes 2.000 persones.

Per la seva part, el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, ha volgut destacar la celeritat amb la que l’edifici ha pres forma i ha felicitat l’empresa constructora GICSA, la qual treballa en la construcció de l’edifici per la bona marxa de l’obra; la qual va començar el passat mes de novembre i estarà enllestit a finals del mes de març.

Galeria d'imatges

pavello.jpg
P1120582.JPG
P1120616.JPG

Document Actions