Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU, UN MUNICIPI AMB UNA CONSTANT DINÀMICA DE PROGRÉS

divendres 09 desembre 2005

Aquest any 2005, Salou ha celebrat els setze anys del seu naixement com a municipi independent, s'escau realitzar doncs unes reflexions sobre aquest període de la nostra història recent i que, sense dubte, el partit independent FERRAN UNITS PER SALOU ha tingut un protagonisme fonamental.

L'acció de govern i la gestió municipal que durant tot aquest període de temps ha desenvolupat FERRAN UNITS PER SALOU (FUPS) a l'Ajuntament ha donat com a resultat una important transformació urbana, la dotació de multitud d'instal·lacions i de serveis culturals, cívics, socials i esportius, i, amb la col·laboració i participació de tots els salouencs, hem convertit Salou en una ciutat emergent i de gran pes específic dins l'economia de les nostres comarques, gaudint en l'actualitat d'un dels millors posicionaments en el mercat com a destinació turística. No és casualitat que estudis qualificats considerin Salou com una ciutat amb gran qualitat de vida i amb els índexs més elevats de renda familiar. Salou és avui un municipi amb una dinàmica de constant progrés.

Durant aquest any 2005, són moltes les iniciatives i projectes que s'han iniciat, per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes, i en defensa del progrés social. En aquest sentit cal destacar, que han començat les obres d'un nou equipament, que entrarà en funcionament al 2006: la Residència sociosanitària i centre de dia per a la gent gran. El mes de gener estarà en ple funcionament la primera Llar Municipal d'Infants, i ja s'està treballant en el projecte d'una segona. S'han adjudicat les obres del parc botànic. S'han signat els convenis per a la construcció d'habitatges de protecció oficial en règim especial. S'han cedit els terrenys per a l'ampliació del Centre d'Assistència Primària, així com d'un nou institut, i a finals d'any s'entregarà un altre terreny per a una nova escola pública. Un llarg etcètera d'equipaments nous realitzats i d'altres serveis per a la població.

FERRAN UNITS PER SALOU continuarà treballant en la mateixa línia com fins ara, amb la mateixa il·lusió, amb la creació de nous projectes per al nostre municipi, amb idees pròpies i amb les de tots aquells que en vulguin aportar.

Document Actions