Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, únic municipi de Catalunya que es promou com a destinació a la Fira Madrid GOLF 2014

L’alcalde s’entrevista amb la secretària d'Estat de Turisme i la directora de Madrid Golf amb l’objectiu d’apropar la oferta de qualitat i excel.lència en els serveis als amants del Golf

divendres 21 març 2014

Fira Madrid Golf 2014 que té lloc a IFEMA, Feria de Madrid fins el proper 23 de març ha estat inaugurada avui amb  la presència de  Isabel Borrego, secretària d'Estat de Turisme, Roberta Lajous, Ambaixadora de Mèxic, Carmen Casero Consellera d'Ocupació i Economia del Govern de Castella-la Manxa, Joaquín Castillo, director general de Turisme de la Comunitat de Madrid, Gonzaga Escauriaza, President de la Reial Federació Espanyola de Golf i  Miguel Medina, president de la Federació Espanyola de Pàdel.  Durant el recorregut pels stands de la Fira, estaran acompanyats per les màximes autoritats d'IFEMA  i els directors de les fires.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, que ha estat present en aquesta fira , s’ha entrevistat avui amb Isabel Borrego, secretària d'Estat de Turisme i Rocío Aguirre, directora de Madrid Golf en el marc d'aquesta Fira Internacional de Golf que se celebra a Espanya. L’alcalde ha volgut traslladar les característiques que fan de Salou una destinació idònia per rebre  turisme interessat en el Golf tant per les instal·lacions i camps,  que es troben situades en el municipi com la seva oferta de qualitat en serveis i l'entorn natural. El batlle ha recordat que el municipi compta amb  Destinació de Turisme Esportiu que l’acredita amb uns nivells d’excel·lència en la seva oferta relacionada amb aquest turisme esportiu. Granados ha volgut insistir en el fet que "estratègicament el turisme de golf va en la línia de desestacionalitzar la temporada turística". Per la seva banda, la secretària d’Estat i la directora de la Fira, l’han felicitat per l’èxit de la organització i repercussió de la International Golf Travel Market que va tenir lloc el passat mes de novembre. A més a més, arrel de diferents reunions mantingudes amb diferents agents, s’ha pogut constatar un interès per part de touroperadors d’Holanda i Gran Bretanya.

Salou és la única destinació de tota Catalunya que estarà present en aquesta fira amb l’objectiu de continuar treballant per atreure el turisme interessat en la pràctica d’aquest esport, posicionant-se com destinació de golf amb les instal·lacions de Lumine Golf & Beach Club,  que també serà a la fira.
Recordem que al mes de novembre va acollir a les seves instal.lacions i al Centre de Convencions de PortAventura, la l’International Golf Travel Market (IGTM), el principal esdeveniment del sector del turisme de golf internacional, que va reunir a més de 600 operadors de golf i 350 Hosted Buyers representants del 80% del mercat emissor a nivell mundial.
Salou és una destinació on aquest esport ocupa un lloc rellevant donat que compta amb els camps de Golf del LUMINE Golf & Beach Club com a punt de referència europeu però també hi ha altres camps de primer ordre en un radi de 30 quilòmetres. Lumine Mediterrània Beach & Golf Community situat a Salou es compon dels camps de golf ( Lumine Golf Club ) , les zones de restauració ( restaurant Lumine i restaurant Hoyo 19 ) i el Beach Club , una àrea exclusiva per a relaxar-se i gaudir. Lumine Golf Club compta amb 170 acres que inclou tres camps de golf.

Fira Madrid GOLF 2014  és la única Fira Internacional de Golf que se celebra a Espanya, punt de trobada de professionals i aficionats. Estan representats tots els sectors de golf i ofereix una visió complerta del sector. Es presenten, es promocionen i es potencien la imatge de les marques, productes i serveis entre més de 16.000 visitants. Com a novetat més important, albergarà la Fira Padel Pro Show, la primera fira de pàdel del nostre país que se celebrarà en un recinte firal per a la indústria i aficionats. Golf i Pàdel s’uneixen per oferir més novetats i activitats per als visitants; i la primera Edició del I Torneig Amateur Padel Pro Show.

En els últims 20 anys l’increment de jugadors de golf a Espanya ha passat dels 45.000 als 320.000. Espanya es posiciona com el segon país del món de recepció de turisme de golf, només el supera Estats Units. Cada any Espanya acull a 1.000.000 de turistes estrangers els quals el motiu principal del viatge és el golf.

Galeria d'imatges

golf.JPG
golf.JPG

Document Actions