Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ven dos solars a Barenys destinats a la construcció d’habitatges protegits

Amb l’alienació patrimonial s’han ingressat a les arques municipals 1,5 milions d’euros

dilluns 10 octubre 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, a través d’un conveni, ha oficialitzat la venta de dos solars ubicats a la zona de Barenys després que la Junta de Govern Local (JGL) del 23 d’agost adjudiqués de manera definitiva a la societat SAPE els dos solars que s’han de destinar obligatòriament a l’edificació de 80 habitatges de protecció oficial. Els dos terrenys estan ubicats al carrer Pierre Vilar i sumen conjuntament una superfície de 4.690m2.   Per aquest concepte, les arques municipals han ingressat 1,5 milions d’euros.
Els fets es remunten al passat 12 d’abril de 2011 quan la JGL va aprovar posar a la venda aquests dos terrenys de titularitat municipal ubicats al sector 01, a Barenys, finalment han quedat adjudicats a l’empresa SAPE qui, en un termini de mig any haurà de començar la tramitació per a la seva construcció.
Tal i com marca el POUM hi ha d’haver un percentatge de solars als diferents sectors de creixement del municipi que es dediquin a la construcció i venta de pisos en règim general i el 50% restant al règim especial. L’alcalde, Pere Granados, ha destacat la importància d’aquesta venda donades les circumstàncies econòmiques. “Creiem que és important que les empreses tinguin present, tot i la situació del sector, que Salou és un municipi on es pot invertir”, ha dit. Per la seva part, el regidor de Gestió i Planificació del Territori, Marc Montagut, ha explicat que “es tracta d’una promoció molt interessant i que dotarà al municipi d’un tipus d’habitatge que, en aquests moments, pràcticament no té estoc amb les edificacions promogudes fins a la data”.
Properament s’obrirà a l’Ajuntament de Salou el termini d’inscripció per a que els interessats en obtenir un d’aquests habitatges s’inscrigui en una llista. L’Ajuntament de Salou ja informarà oportunament d’aquesta qüestió.

Galeria d'imatges

DSCN1155.JPG
DSCN1155.JPG

Document Actions