Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou viatja a la World Travel Market de Londres per fidelitzar el turisme anglès

dilluns 09 novembre 2009

Els propers dilluns i dimarts l'alcalde, el regidor de Turisme i el director del Patronat duran a terme activitats promocionals

Una delegació del Patronat de Turisme de Salou visitarà la World Travel Market els propers 9 i 10 de novembre amb l'objectiu d'avaluar el comportament del mercat anglès de cara a la propera temporada turística. A més, la visita a la fira més important de turisme servirà per fer balanç de que s'acaba de tancar tot i que ja es pot avançar que aquest 2009 el mercat ha mostrat un comportament moderat amb una retenció de visitants sobre el 20%.
La delegació formada per l'Alcalde de Salou, Pere Granados i el Regidor de Turisme, Alberto del Hierro, mantindrà diferents entrevistes de treball amb operadors turístics claus per la ciutat així com reunions de treball amb responsables de Turisme de Catalunya i Tour Espanya amb la idea de planificar diferents actuacions promocionals per l'any vinent.
La delegació estarà a la capital anglesa durant dos dies, dies que aprofitaran per desenvolupar les activitats abans esmentades.

Document Actions