Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou viu la segona trobada d'escriptors solidaris amb l'Alzheimer

dissabte 20 setembre 2014

Organitzada per AFAS, pretén recollir fons per l'àrea de respir ubicada al Parc Botànic

Aquest matí han quedat instal·lades un parell de carpes amb llibres a la venda a l'inici del passeig Jaume I, davant del Patronat de Turisme. En aquest punt, l'Associació de Familiars de l'Alzheimer (AFAS) ha organitzat la segona trobada solidària d'escriptors. I és que al llarg de tota la setmana, AFAS està organitzant un seguit d'actes amb la finalitat de recaptar fons per aquesta malaltia i donar suport al centre de respir que gestiona l'associació al parc botànic de Salou gràcies a la cessió de l'espai que n'ha fet l'Ajuntament de Salou. Avui, en una trobada amb membres de l'associació, encapçalada pel seu president Pascual Roche, a més de col·laboradors de l'entitat com Ángel Gómez, i altres membres i amb la presència d'un grup d'escriptors de Salou i del camp de Tarragona que han cedit les seves obres s'ha donat per encetada l'activitat. L'alcalde, Pere Granados, acompanyat del regidor d'Acció Social, Pascual Roche i de la regidora Reyes Pino, ha encoratjat a AFAS a seguir “oferint l'ajuda en el dia a dia tant als malalts com a les seves famílies en una tasca molt necessària i altruista”, perquè -ha dit- “vosaltres arribeu amb el vostre esforç i temps a feines on l'administració pública no pot arribar al mateix nivell”. Granados ha assegurat sentir-se satisfet “de ser salouenc i de veure una societat salouenca tant compromesa”.
Per la seva part, el president d'AFAS ha recordat que l'any passat es van recaptar prop de 540 euros amb aquesta iniciativa que va centralitzar-se a la biblioteca pública de Salou i que enguany, esperen superar la solidaritat de la gent aconseguint aquests fons. Roche, ha volgut agrair molt especialment als escriptors -prop d'una dotzena- així com a l'editorial Silva- entre d'altres- la cessió dels llibres que es posen a la venda al llarg del dia d'avui i fins demà al migdia a preus competitius. El president d'AFAS assegurava que “agraïm totes les aportacions, ja que hi ha molta feina a fer al centre de respir on 11 persones junt amb els cuidadors duen a terme activitats cognitives i d'estimulació”.

Demà, 21 de setembre, se celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer i l'associació salouenca continuarà amb més actes festius per captar fons organitzant una sessió de zumba solidària a la platja de Llevant.

Galeria d'imatges

portada_parlament_alcalde.jpg
parlament_alcalde.JPG

Document Actions