Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou viu un Sant Jordi multitudinari

Prop d’una trentena de parades i tallers, danses i espectacles per tota la família omplen un dia festiu

dissabte 23 abril 2011

Des de primera hora del matí, la plaça Sant Jordi de Salou ha estat l’escenari on s’han congregat centenars de salouencs i també molts turistes que passen les seves vacances de Setmana Santa al municipi. En aquest punt hi havia muntades les tradicionals parades de vendes de roses, llibres però també altres estands d’entitats i de partits polítics que han aprofitat el dissabte sant per tal de sortir al carrer i relacionar-se amb la gent. Per l’alcalde, Pere Granados, “tant els salouencs com els molts visitants d’aquests dies poden gaudir de la nostra tradició del llibre i de la rosa així com de tot l’ambient lúdic i festiu que ofereix el nostre municipi”, ha dit.
Un dels estands amb més vitalitat ha estat el del Club Xic’s amb la seva mascota Rocky on els nens i nenes han pogut realitzar diverses activitats, com ara la confecció de punts de llibre. Però la plaça també s’ha omplert de ball amb l’espectacle infantil ‘Danses de Sant Jordi” de la companyia Rovell d’Ou que ha fet les delícies dels més petits cantant i ballant al ritme de la música. Ja per la tarda, actuarà la colla castellera la Global de Salou i la colla Castellera convidada de Catelldefels.
A la mateixa hora, tindrà lloc un taller de manualitats de “confecció de roses de plastilina”. A les 18.00 hores tindrà lloc l’actuació dels elements festius de Salou com La Mulassa, el Ball de Nans o El Ball de Bastons i Gegants de Salou per donar pas a les 19.00 hores a “L’increïble història de Sant Jordi” a càrrec de l’Associació Salou Teatre Grup Okupa.
Més diversió amb el ‘El Petit Príncep’
Fora ja del Dia de Sant Jordi, el proper dissabte dia 30 d’abril, tindrà lloc la Festa del Conte a la Biblioteca Municipal de Salou i es farà la lectura dedicada als 68 anys de ‘El Petit Príncep’. A les 11 tindran lloc tallers, jocs, aquarel•les, música i escriptura al voltant dels personatges d’aquest conte. A les 12 hores, es presentarà un espectacle per tota la família basat en titelles, ombres i música que versiona el conte d’Antonie de Saint Exupéry, ‘El planeta b612’ un clàssic de la literatura infantil que enamorarà també als grans.

Document Actions