Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou viu una Diada de Sant Jordi d’estiu diferent amb entusiasme i esperança

divendres 24 juliol 2020

Des de l’àrea de Serveis Culturals, a través de la Biblioteca Municipal, s’ha obsequiat les persones participants a l’activitat ‘Recomanar té premi!’ amb el conte propi ‘Seguint les petjades del pirata’

D’altra banda, la regidoria d’Infància, amb el Club Xic’S, ha potenciat la creativitat dels nens i nenes amb tallers de manualitats, que han tingut molt bona acollida

 

Salou va viure ahir dijous, 23 de juliol, una Diada de Sant Jordi d’estiu diferent i adaptada a les noves circumstàncies, amb entusiasme, il·lusió i esperança, a través de la lectura i la participació de la ciutadania.

Des de l’àrea de Serveis Culturals, a través de la Biblioteca Pública Municipal, s’ha realitzat la iniciativa “Recomanar té premi!”, amb la qual aquelles persones que van adquirir alguna de les lectures recomanades el passat 23 d’abril pel Sant Jordi confinat, van poder portar-la a la Biblioteca entre ahir i avui divendres, i se’ls ha obsequiat amb el conte propi “Seguint les petjades del pirata”, escrit per l’Anna Obiols i il·lustrat pel Joan Subirana (Subi), que es va crear amb motiu del 25è aniversari de la Biblioteca.

Cal recordar que el conte en paper es va presentar, de manera virtual, el passat 23 d’abril, per Sant Jordi confinat. El vídeo es pot consultar al següent enllaç del perfil de Facebook  de la Biblioteca de Salou (fes clic aquí). Aquesta edició també inclou activitats lúdiques per després de la lectura.

El regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “hem aprofitat l’ocasió per continuar donant a conèixer el nostre conte, una proposta molt divertida i lúdica pels infants, que els permetrà descobrir, de primera mà, la Biblioteca, i conèixer els diferents espais i indrets de Salou, a través, també, d’activitats i curiositats, al final de la lectura”.

L’àrea també ha dut a terme una altra activitat, que ha consistit en aportar, durant aquest dia 23, recomanacions literàries, que s'incorporaran a les properes guies de novetats i que els permetrà estrenar el llibre recomanat.

 

Manualitats virtuals per als més petits

La regidoria d’Infància, a través del Club Xic’S, també va difondre, a través del seu perfil de Facebook, un conjunt de manualitats que es van poder dur a terme durant el dia gran de la festa, el 23 de juliol. Han consistit en tres tallers online diferents, que permetien als nens i nenes elaborar un drac de plastilina, una rosa, del mateix material, i un magnífic punt de llibre.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha valorat molt positivament l’acollida de les activitats, ja que “moltes famílies han expressat la seva satisfacció i entusiasme respecte als tallers”. L’edila ha assegurat que “hem volgut que els més petits de la casa se sentissin a prop del Club Xic’S, d’una forma especial, i poguessin realitzar els tallers, de forma virtual i adaptada”.

Cal dir que encara es poden visualitzar els diferents tallers, amb els passos a seguir i els materials necessaris per realitzar-los als següents enllaços:

Galeria d'imatges

3.jpeg
2.jpeg

Document Actions