Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou vol potenciar la modernització de les instal·lacions turístiques i implantar un “tourist business center”

Aquesta gran zona podria ser una realitat a mig termini un cop s’hagi aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació del Sector 03

dimecres 13 març 2013

En el marc del darrer Consell Assessor Econòmic i Empresarial de Salou, que presideix l’alcalde, Pere Granados; el propi alcalde va llançar el repte de potenciar totes aquelles mesures i condicions que reverteixin en un impuls de la nostra economia i suposin inversió i ocupació, “com ara crear noves instal·lacions adequades per a l’empresa i el negoci; i reconvertir, modernitzar i adaptar aquelles les instal·lacions més envellides ”.

En aquest sentit va explicar que dins el Sector 03 està prevista la construcció d’una zona de serveis amb un parc de negocis on hi haurà “un edifici emblemàtic dissenyat i preparat per acollir empreses, grups i operadors del món del turisme, que convertirien Salou en un centre actiu i dinàmic en negocis turístics, proper a les seves activitats i capaç de generar sinèrgies econòmiques”.

Destacava l’alcalde que “aquesta gran zona activa destinada a l’empresa i el negoci podria ser una realitat a mig termini un cop s’hagi aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació del Sector 03 a finals d’enguany”

En segon lloc l’alcalde de Salou va remarcar la necessitat de regenerar el parc hoteler salouenc més envellit, “donades les noves circumstàncies econòmiques i sobretot les expectatives i demandes dels nous mercats turístics, que demanden més places hoteleres i d’una tipologia de més qualitat“.

Per això, apuntava l’alcalde, l’Ajuntament “obrirà la possibilitat i facilitarà que el sector hoteler pugui reconvertir els establiments mantenint els paràmetres urbanístics”.

Matisava que, per part de l’Ajuntament, s’estan estudiant mesures que es poden incloure dins el POUM “perquè els hotels que es reedifiquin puguin mantenir el mateix aprofitament i m2 de sostre”, de forma que “es fomenti la transformació hotelera amb nous establiments més moderns i adaptats i a favor d’un urbanisme més esponjat”.

Segons l’alcalde, “es tractaria de millorar i adaptar el parc hoteler salouenc als nous temps i a la nova demanda de tipologia hotelera, incrementant les places i creant nous llocs de treball”.

En aquest últim Consell va acompanyar l’alcalde els regidors de Turisme, Benet Presas, de Participació, Ma José Rodríguez i de Promoció Econòmica, Reyes Pino.

Galeria d'imatges

DSCN0174.JPG
DSCN0174.JPG

Document Actions