Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

#SalouDigitalHub organitzarà el seu startup weekend a PortAventura World del 26 al 28 de novembre

divendres 22 octubre 2021

Salou Digital Hub, el projecte de l'Ajuntament de Salou per afavorir la transformació digital, la creació d'startups -empresa emergent- del sector del turisme i l'entreteniment, organitza el seu primer startup weekend a PortAventura World el proper mes de novembre.

Amb la col.laboració d'Startsud Studio, el Venture Builder -factoria d’empreses emergents- ubicat a Reus, aquest startup weekend seleccionarà fins a vint-i-cinc emprenedors per configurar cinc equips que dedicaran el cap de setmana a un exercici intens de desenvolupament de negoci. En menys de 48 hores, els equips desenvoluparan i validaran una primera idea emprenedora per acabar presentant el seu projecte davant d'un jurat format per empresaris que trien la millor startup del cap de setmana.

Després del cap de setmana, Salou Digital Hub seleccionarà alguns dels projectes i participants a l'startup weekend per configurar fins a tres noves startups. Seguint la metodologia Lean Startup els equips comptaran amb l'acompanyament d'Startsud Studio i un capital inicial per portar al mercat i validar el seu primer producte per poder accedir a una ronda de finançament.

 

Emprenedors i projectes

Durant les properes setmanes, s'obrirà convocatòria per seleccionar els emprenedors i les idees per configurar els equips de treball. Les persones interessades es poden inscriure a l'adreça següent: www.startsud.cat/weekend

A més, durant els primers dies de novembre, #SalouDigitalHub organitzarà una reunió de treball amb les principals empreses i institucions del sector del turisme i l'entreteniment de Salou i la Costa Daurada, per plantejar reptes i exercicis d'ideació que ajudin a definir alguns dels projectes d'startup que han de participar al proper startup weekend.

 

Salou Digital Hub

Salou Digital Hub és un projecte de l'Ajuntament de Salou en col·laboració amb Startsud que es va presentar a finals de setembre. El hub vol agrupar empreses i institucions amb un doble objectiu: la creació de noves startups del sector del turisme i l'entreteniment; i l'atracció de nòmades digitals perquè Salou continuï sent un motor empresarial en la futura economia digital.

 

PortAventura World

La col·laboració de PortAventura World acollint el primer esdeveniment de #Saloudigitalhub permetrà gaudir d'unes fantàstiques instal·lacions i del millor ambient perquè els emprenedors treballin, durant un cap de setmana, en la creació de noves startups del sector del turisme i l'entreteniment.

Document Actions