Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'amplia el nombre d'alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida de Salou

divendres 08 febrer 2008

La Unitat d'Escolarització Compartida de Salou (UEC) disposa des d'aquest mes de febrer d'un total de 15 alumnes. Fins ara, des d'aquest centre municipal s'oferia un recurs personalitzat de seguiment i acompanyament acadèmic, formatiu i personal a 13 estudiants d'ESO amb dificultats d'inserció al sistema educatiu, exactament.

La Regidoria d'Ensenyament feia temps que treballava per aconseguir aquest increment de places subvencionades pel departament d'Ensenyament de la Generalitat, ha explicat l'edil responsable d'aquesta àrea, Paco Gaya, fent referència a les gestions que ha hagut de dur a terme per aconseguir aquesta fita.

Gaya ha afegit que aquest augment de places, que es feia necessari perquè ha crescut l'alumnat de secundària dels dos instituts (l'IES Jaume I i l'IES Salou), ha suposat també la incorporació d'un professor més, a temps parcial, que imparteix classes de català, castellà i matemàtiques.

La UEC, recordem, està ubicada a la Masia Tous, al carrer Maria Castillo. En aquest emplaçament, els 15 joves reben lliçons de matemàtiques, llengües, ciències experimentals, educació visual i plàstica, música i educació bàsica i fan diversos tallers. Per exemple, d'auxiliar de cuina, de serveis de restauració i d'atenció al públic; de manipulació higiènica d'aliments, de riscos laborals i d'ajudant de feines portuàries. A més, aprenen bons hàbits i coneixements en matèria de sexualitat, salut, educació viària, etc.

Document Actions