Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'amplia l'oferta esportiva municipal, amb noves activitats i més grups

dijous 13 setembre 2007

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou ha ampliat l'oferta esportiva municipal per aquest proper curs 2007-2008. Els adults podran triar entre 15 activitats físico-esportives, dues més que en l'anterior curs. Les novetats són la dansa del ventre i el bodytono, un entrenament compost d'exercicis d'escalfament, tonificació i estiraments que eviten la sobrecàrrega i les lesions musculars. Aquestes activitats s'afegeixen a la gimnàstica de manteniment per a adults i gent gran major de 55 anys, Pilates, aikido (un art marcial d'origen japonès), ciclo indoor, aeròbic/aerosalsa, condicionament total TBC, steps, powerfit (sessió destinada a augmentar el to muscular de tot el cos al ritme de la música), sempre en forma (entrenament aeròbic i muscular), GAC/tonificació, tai-txi-chuen tradicional i musculació/fitness.
L'oferta per a adults es completa amb activitats aquàtiques, consistents en cursos de natació, aquagym (gimnàstica a l'aigua), matronatació i aquasalus. Aquesta última activitat, que consta d'exercicis aquàtics (a la piscina coberta) i físics (a la sala de musculació), és una altra de les novetats d'enguany i està adreçada a aquelles persones que pateixen malalties o alteracions. Per inscriure's en aquest servei, supervisat per personal tècnic acreditat, cal aportar un informe mèdic detallat.
A banda d'augmentar el nombre d'activitats, s'han incrementat els grups de manteniment, Pilates, GAC, sempre en forma i TBC i s'ha ampliat la franja horària. Així, aquest curs no només hi haurà classes de Pilates a partir de les 8 del matí, sinó també de gimnàstica de manteniment, GAC/tonificació i musculació. D'aquesta manera, el consistori ha volgut adaptar-se a les necessitats dels usuaris.
Les activitats físico-esportives per a infants seran les mateixes que les de l'edició passada: gimnàstica rítmica, aeròbic, escola d'iniciació esportiva, multijoc i judo. Els nens i nenes d'entre 5 mesos i 14 anys podran apuntar-se, igualment, a activitats aquàtiques o cursos de natació.
La piscina municipal també estarà a disposició d'aquells que vulguin fer esport i hi ha previstos, com sempre, diversos tipus d'abonaments.
Els inscrits en alguna de les activitats l'últim trimestre del curs 2006-2007 poden reservar places del 17 al 19 de setembre. A partir del 20 de setembre hi ha previstes, en canvi, les noves inscripcions. El proper 1 d'octubre tindrà lloc l'inici de la programació.
Per formalitzar les inscripcions o demanar més informació cal dirigir-se a la recepció de la piscina municipal, situada al carrer de Milà o trucar al telèfon 977 30 92 10.

Document Actions