Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

San Miguel, patrocinador de Sabor Salou per segon any consecutiu

Aquest grup de cervesa líder ha decidit dipositar un cop més la seva confiança en Sabor Salou, després de la bona acollida i èxit de participació en la passada edició

dimarts 28 febrer 2012

Mahou-San Miguel, el grup cerveser líder a Espanya, repeteix per segon any consecutiu com a patrocinador de l’esdeveniment gastronòmic Sabor Salou. El grup coneix tots els secrets de la cervesa, des dels seus orígens fins la millor forma de gaudir dels productes. A l’esdeveniment, San Miguel oferirà una presentació dels seus millors productes com la Mahou Cinco Estrellas, la Mahou Premium Light, la Reina, la Selecta XV o la San Miguel Especial, entre d’altres. A més a més, també oferirà degustació per a professionals.

En les darreres hores, l’Ajuntament de Salou ha acollit l’acte de signatura de l’acord de patrocini que han rubricat M. José Rodríguez, regidora adjunta a Participació Ciutadana, i Manel Grau, director comercial de San Miguel. També en aquesta edició, San Miguel patrocinarà el concurs fotogràfic que porta el seu nom en el qual es premiarà la millor fotografia que s’enregistri en el marc de l’esdeveniment que se celebrarà del 16 al 18 de març de 2012.  L’objectiu d’aquest concurs no és altre que animar a tots els assistents a la fira a participar en el màxim d’activitats possibles: mitjançant la degustació als estands, assistint a les activitats organitzades, participant als sortejos i també en aquest concurs de fotografies.

L’únic requisit del concurs és que la instantània sigui presa dins el marc de l’esdeveniment, admetent totes aquelles fotografies que mostrin una degustació, en algun dels estands, la imatge d’alguna de les activitats organitzades, etc. La fotografia seleccionada rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros.

 

Gran expectació per a la 2a edició

Són molts els establiments que ja han confirmat que repetiran la seva experiència en aquesta segona edició de Sabor Salou. A més, són molts també els establiments que l’any passat no hi van participar i que enguany ja han reservat el seu espai. L’èxit assolit en la primera edició ha permès que Sabor Salou es posicioni com una fira estratègica vinculada a la gastronomia de Salou i als productes de qualitat presents en el nostre territori.

La regidora adjunta a Participació, M. José Rodríguez, ha assegurat que "en aquesta segona edició de la fira volem demostrar la potencialitat del sector gastronòmic local i de la zona. Busquem atreure nou públic, més adeptes a la gastronomia i mantenir un bon caliu de cara al cap de setmana. Esperem que sigui tot un èxit".

Galeria d'imatges

DSCN4789.JPG
DSCN4789.JPG

Document Actions