Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'anuncien els guanyadors del 3r Concurs de Composició per a Gralla Vila de Salou

dimecres 13 agost 2008

El passat divendres 8 d'agost es va reunir el jurat del 3r Concurs de Composició per a Gralla Vila de Salou, organitzat per l'Associació de Grallers 'La Tarota'.

Com a resultat de la seva deliberació, es van atorgar els següents premis:
 El Premi de composició per a dues gralles seques va quedar desert, però es va concedir un accèssit per valor de 400 euros a l'obra 'Estrella' amb el pseudònim 'Petaka', de Juan José Gómez Palacios (Vitoria-Gasteiz).
 El Premi de composició a tres veus va decidir-se exequo a 'Ahorita Torno' amb el pseudònim 'Macmanus', de Javier Pérez de Obanos Oyarbide (Tudela); i a 'El Maletilla' amb el pseudònim 'Montbaig', de José María González Santoro (Viladecans). El valor del premi es va haver d'augmentar a 1.400 euros per tal de donar-ne 700 a cadascú.

L'obertura de pliques va realitzar-se públicament el passar dilluns a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou.

En aquesta edició han estat 19 els autors que han participat al concurs amb un total de 33 temes. L'organització va afirmar sentir-se molt satisfeta davant la bona participació i de la diversa procedència, que ha superat les fronteres catalanes (Madrid, Aragó, Navarra, País Valenciá, País Basc i Regne Unit), sent evident que el concurs creix en importància i en reconeixement.

El repertori resultant d'aquesta convocatòria és nou i útil per a les colles gralleres del país que aviat el podran interpretar.

Document Actions