Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'aprova definitivament el projecte de creació de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i l'ampliació del Centre Cívic i l'Escola de Música de Salou

dimarts 25 març 2008

La Junta de Govern Local ha aprovat de forma definitiva el projecte d'ampliació de l'Ajuntament per a la creació de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i el projecte d'ampliació del Centre Cívic i l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS). En la darrera sessió celebrada el passat 14 de març, la mateixa junta ha acordat iniciar l'expedient administratiu per a la contractació conjunta de les obres compreses en aquests dos projectes i publicar els anuncis de licitació en el DOGC i en el BOPT.

Les obres de l'OAC, que tindran una durada de 3 mesos, es realitzaran a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament de Salou i tindran un pressupost de 200.000 euros. Amb aquests diners, s'adequarà el terreny, s'enderrocarà i retiraran els elements constructius modificats i els paviments afectats; es construirà el nou edifici que albergarà l'oficina i tindrà una superfície útil de 105,87 metres quadrats; es faran les noves instal·lacions de serveis (electricitat, fontaneria, clavegueram, climatització, telefonia, protecció contra incendis); es modificaran els espais per a ser compatibles amb els nous usos de l'edifici, i es reposaran les superfícies alterades durant l'execució de l'obra.

El resultat serà una Oficina d'Atenció al Ciutadà amb una zona d'espera, una zona de treball, un despatx polivalent i un altre despatx per al cap d'aquesta oficina, a la qual podran acudir els ciutadans per resoldre la majoria de gestions administratives o per demanar qualsevol mena d'informació municipal o de ciutat.


L'ampliació del Centre Cívic i de l'Escola de Música de Salou

Amb els treballs que es duran a terme per ampliar el Centre Cívic i l'EMMS, cadascun d'aquests dos equipaments municipals disposaran d'una planta més per atendre les seves necessitats. En concret, la tercera planta del Centre Cívic tindrà 99,21 metres quadrats i un porxo de 21,05 metres quadrats; i la tercera planta de l'EMMS, 181,88 metres quadrats i un porxo de 34,84 metres quadrats.
Aquestes obres tenen un termini d'execució de 4 mesos i un cost de 362.966 euros.

Document Actions