Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Se celebra el ple del Consell Escolar Municipal

dimecres 20 febrer 2008

Els membres del Consell Escolar Municipal van celebrar ahir a la tarda el primer ple ordinari de l'any (hi ha un per trimestre), a la sala Costa Daurada del Centre Cívic. Entre els punts inclosos a l'ordre del dia, hi havia la presentació dels nous representants municipals al consell, que són els regidors Paco Gaya, com a president, David Ninyà, Pedro Lavilla, Pablo Otal, Joan A. Brull i Martina Fourrier; i l'aprovació de la proposta de reglament del consell, que enguany ha incrementat el seu nombre de membres, a causa de la posada en funcionament de dos nous centres (el CEIP Salou II i IES Salou). Actualment, en té 38 representants, provinents del sector de direcció, professorat, alumnat i pares d'alumnes, serveis i administració dels centres educatius i llars d'infants del municipi (CEIP Salou II, IES Salou, CEIP Europa, CEIP Santa Maria del Mar, CEIP Salou, Escola Elisabeth, IES Jaume I, Escola de Música, l'Esplai, Judovic i La Balena Blava); així com de l'Ajuntament.

Durant aquesta assemblea, també es va informar de les subvencions als centres educatius que concedeix el consistori salouenc, que han augmentat un 12% aquest 2008, de manera que ara ascendeixen a la quantitat de gairebé 53.000 euros. Aquestes ajudes estan destinades a les activitats que organitzen les escoles, insitituts, AMPES, aules d'educació especial, llars d'infants i grups de treball dels centres.

Una altra de les qüestions que es va donar a conèixer als assistents està relacionada amb l'adjudicació de les obres de la nova llar d'infants, que estarà situada al carrer Domènech Sugrañes i Gras. A la mateixa zona, precisament, estarà ubicat el nou centre de primària CEIP Salou II. En aquest col·legi, començaran les classes d'educació infantil al setembre, com es va informar.

De la mateixa manera, es va donar compte, entre altres coses, de les obres i millores dutes a termes als centres escolars l'any 2007, per un import de 225.148 euros; i del Pla Educatiu d'Entorn, una iniciativa de cooperació educativa entre el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Salou que té com a objectiu bàsic la implicació de tots els agents educatius en la promoció i ús de la llengua catalana, l'educació intercultural i la cohesió social.

Document Actions