Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Se celebra la 'Setmana de l'Alzheimer 2008' a Salou

dimarts 16 setembre 2008

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer (el 21 de setembre), l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Salou ha organitzat un programa d'activitats per aquesta setmana.
El primer dels actes d'aquesta 'Setmana de l'Alzheimer 2008' està previst pel proper dimecres 17 de setembre, a les 10.30 hores, a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic i consisteix en una xerrada-col·loqui sobre la llei de la dependència i els diferents recursos assistencials, que s'oferirà amb la col·laboració de STS assistencial i el Consell Comarcal del Tarragonès. Per la tarda, a les 17.30h tindrà lloc a la mateixa sala del Centre Cívic un cine-fòrum amb la pel·lícula '¿Y tu quién eres'', del director Antonio Mercero.
El pròxim divendres 19 de setembre, a les 19 hores, la seu de l'entitat organitzadora, ubicada al soterrani del Centre Cívic, acollirà la xerrada 'L'alzheimer i la família', que anirà a càrrec dels psicòlegs Antonio Guiu i Carmen Gasull; i la presentació del projecte 2009 de l'associació.
L'última activitat del programa es desenvoluparà al Teatre Auditori de Salou (TAS). En aquest escenari es podrà veure diumenge, 21 de setembre, a les 19.30 hores, l'obra teatral M.A.M (Modern Art Modern). Es tracta d'un muntatge inventat pel grup Copi Rait amb la co-direcció de Carles Bigorra i Toni Albà.
En referència a aquesta obra Copi Rait, Bigorra i Albà diuen: ' A l'actualitat és molt difícil delimitar les fronteres entre el que és art i allò que no ho és. Això provoca que molta gent, en veure una creació artística, es qüestioni si allò és art o simplement una presa de pèl. Havent observat nombroses creacions hem arribat a la conclusió que alguns artistes actuals creuen que en ART tot s'hi val. Pretenen fer creure a tothom que tot el que ells toquen i tot el que manipulen és art. L'espectacle només pretén que el públic rigui mentre intenta contestar aquestes preguntes'.
D'això se n'encarregaran els següents personatges: John Phillip Etty, l'artista neuròtic interpretat per Gerard Domènech; i envoltat per la seva amant incondicional, Mamen Yuste, paper que broda la Lourdes Domènech; i Paco Me, que és cosí autista-exhibicionista de la Mamen, interpretat amb austeritat i retenció pel 'Ferreti' ( David Ferré).
Les entrades per veure M.A.M es poden comprar al departament de Cultura de l'Ajuntament de Salou o a través del Servicaixa. El preu és de 15 euros.

Document Actions