Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Se signa el nou conveni col·lectiu amb la Policia Local de Salou pels propers dos anys

L’alcalde ha rubricat l’acord amb els sindicats majoritaris de l’Ajuntament

dilluns 08 abril 2013

L’Ajuntament de Salou  i els sindicats majoritaris SPPME i CCOO i UGT- han subscrit aquest passat divendres el nou conveni col·lectiu de la institució i que afecta sectorialment a la Policia Local del municipi i que estarà vigent fins al 31 de desembre de 2015. L’alcalde, Pere Granados, ha destacat en l’acte de signatura “el gran esforç realitzat per les dues parts per tal d’arribar a un acord que –entenem- és el millor possible en el marc d’una conjuntura econòmica complicada” i després de mesos de negociació. El batlle, també ha agraït els sindicats l’esforç conciliador que han demostrat arribant a aquest acord i per comprendre que “en aquest moments complicats com els que estem vivint tots hem d’anar a una però fent, per part del govern, una gestió municipal seriosa i rigorosa dins l'Ajuntament amb un ferm control de la despesa pública”, ha assenyalat.

 En aquesta línia, ha assegurat que “en els moments difícils cal saber estar a l’altura de les circumstàncies” i ha apel·lat al “consens” com “la millor eina per avançar”. “A tots ens agradaria que la situació econòmica hauria permès assolir més drets per als treballadors municipals, però la situació és el que és i tots tenim la responsabilitat de remar conjuntament perquè el vaixell avanci”, ha rematat.

Per la seva part, els sindicats han agraït l’esforç del màxim responsable municipal per arribar al consens intercedint en les negociacions i reconduint algunes postures que semblaven distants.

Galeria d'imatges

acord.JPG
acord.JPG

Document Actions