Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Se signa un conveni de formació i assessorament per a emprenedors i empreses

dilluns 20 octubre 2014

Pretén oferir un nou servei de suport als emprenedors i empreses de la localitat

A iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat un conevni de col·laboració amb un despatx de consultoria i assessorament empresarial, amb l’objectiu d’oferir un nou servei de suport als emprenedors i empreses de la localitat.

Segons apunta el propi alcalde, “es tracta de reforçar el nostre teixit empresarial mitjançant programes de formació i assessorament gratuït a les seves iniciatives”.  En aquest sentit matisava que aquest suport es materialitzarà en dues hores “on les empreses podran assessorar-se de tots aquells passos per a la posada en marxa del projecte o millorar l’existent, des del punt de vista dels costos i amb el·laboració d’un pla de viabilitat”.  

 

La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, afegia que “aquests programes es podrien desenvolupar amb jornades de caracter general o més específiques de temàtica mercantil, fiscal, comptable o laboral, impartides per professionals de la consultora”.

També manifestava que “en seran beneficiaris tots els emprenedors i negocis que tinguin una idea clara i sol·licitin informació i orientació al servei d’assessorament municipal”.   

Galeria d'imatges

Lalcalde_signa_el_conveni_de_suport_al_sector_empresaial.JPG
Lalcalde_signa_el_conveni_de_suport_al_sector_empresaial.JPG

Document Actions