Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Se sortejaran 3 bicicletes entre els participants de la XIV Pedalada Popular Salou 2008

divendres 18 gener 2008

El proper diumenge 20 de gener, a les 10.30 hores es donarà la sortida als participants en la XIV Pedalada Popular Salou 2008, davant del Pavelló Municipal d'Esports. Els participants abans de recollir, però, les dorsals a les 9.30 hores al mateix pavelló.

A aquest acte esportiu, inclòs dins el programa de la Festa Major d'Hivern i organitzat per l'Agrupació Ciclista de Salou amb la col·laboració i el patrocini de l'Ajuntament, hi està convidada tota la ciutadania.
Per animar-la a prendre-hi part, precisament, se sortejaran 3 bicicletes entre els que s'apuntin a pedalejar i cadascun d'ells rebrà una samarreta. Hi haurà begudes, a més, per a tots ells.

El recorregut previst, que té una llargada de 5.700 metres, és el següent: poliesportiu-C/Advocat Gallego-C/del Carrilet- Ciutat de Reus- C/Sínies-C/Maria Castillo-C/ Rosa Sensat- C/ Barenys- Càmping Sangulí- Passeig Miramar- Club Nàutic- Passeig Jaume I- Font Lluminosa- Passeig Jaume I-Pàrquing situat al davant de les fonts cibernètiques (on estava ubicada la fira).

L'any passat, unes 400 persones van sumar-se a la pedalada popular.

Document Actions