Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Se superen les previsions i més de 400 persones s'inscriuen a l'Escola Oficial d'Idiomes

dimecres 12 setembre 2007

Un total de 439 s'han apuntat, en total, a l'Escola Oficial d'Idiomes, durant el període de preinscripcions que va finalitzar divendres passat. Aquesta xifra de preinscrits supera totes les previsions, segons ha explicat la directora del centre, Ana Nieto. Nieto ha assenyalat que el que s''esperava és que hi hagués unes 300 persones interessades en assistir a les classes d'anglès i francès que es començaran a impartir la primera quinzena d'octubre i ha destacat, per tant, l'èxit de la convocatòria.
Recordem que el primer dia de les preinscripcions (el 4 de setembre), 150 persones van acudir ja al Teatre Auditori de Salou (TAS) a apuntar-se a l'EOI.
En principi, s'oferiran un total de 180 places. En concret, hi ha previstos 4 grups de 30 alumnes cadascun d'anglès (2 de 1er curs i 2 de 2n curs) i 2 grups també de 30 alumnes cadascun de francès (un de 1er i un de 2n), però que en funció de la demanda aquesta oferta es pot veure modificada. Al llarg de l'any, així mateix, s'impartiran cursos monogràfics de rus.
L'assignació de places es farà seguint l'ordre que resulti del sorteig públic que s'efectuarà a les 11.00 hores del dia 17 de setembre a l'EOI de Salou. El sorteig determinarà, per a cada llengua, com s'ordenarà el llistat de persones preinscrites a cada nivell. Aquesta llista determinarà l'ordre en què es matricularan les persones preinscrites. Les matriculacions es faran del 18 al 28 de setembre.

Document Actions