Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Seguretat Ciutadana enceta les proves eliminatòries per cercar 14 agents interins que reforçaran la Policia Local, durant la temporada alta, a Salou

Dels 324 candidats/es d’enguany, 101 aspirants superen la prova cultural i eliminatòria d’avui i ara s’han de sotmetre a les proves físiques i psicotècniques

dilluns 04 març 2013

La Sala Europa del Centre Cívic ha estat aquest matí el punt de trobada per als 324 candidats/es, d’entre 18 i 40 anys, que han realitzat la prova cultural eliminatòria per optar a una de les 14 places d’agents interins que reforçaran la vigilància i la plantilla de la Policia Local de Salou durant l’estiu. Un total de 101 candidats/es han superat la prova cultural i continuaran en els pròxims dies la resta d’exercicis del procés selectiu.

El dijous 28 de febrer s’encetava el procés amb les proves de català de nivell B i avui es tractava d’una prova de cultura general tipus test amb 10 preguntes sobre coneixements de cultura general i 10 més de l’actualitat social, cultural i política.

Un cop superat aquest primer exercici eliminatori, els candidats/es hauran de dur a terme les proves d’aptitud físiques que es desenvoluparan demà, 5 de març, a les 9:00 hores, a les instal·lacions del camp d’esports municipal. També serà de caràcter obligatori i eliminatori una quarta prova consistent en una bateria de tests psicotècniques, aquesta prova del psicotècnic es farà el dimecres, 6 de març, a l’ISPC de Mollet del Vallès.

Una cinquena prova (obligatòria i eliminatòria) consistirà en realitzar un supòsit pràctic relacionat amb els coneixements policials i territorials. Finalment, un sisè exercici, per als candidats/es que hagin superat prèviament la resta d’exercicis serà de caràcter voluntari i ajudarà a sumar punts, aquesta prova consistirà en comprovar el nivell dels aspirants en el coneixement d’altres idiomes, necessaris dins d’un municipi turístic com Salou.

Els 14 agents interins que siguin seleccionats durant aquest concurs d’oposició lliure formaran part de la Policia Local de Salou durant un període de 6 mesos.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat ha assenyalat que “la Seguretat Ciutadana és una àrea prioritària a Salou i per això, s’augmentarà la plantilla amb 14 agents interins que reforçaran la vigilància habitual dels nostres carrers, carreteres i platges, durant la temporada estiuenca”.

Galeria d'imatges

Procs_de_selecci_dels_14_agents_interins_de_la_Policia_Local_de_Salou.JPG
Procs_de_selecci_de_14_agents_interins_mitjanant_concurs_oposici_lliure.JPG
Procs_de_selecci_dels_14_agents_interins_de_la_Policia_Local_de_Salou.JPG
Procs_de_selecci_de_14_agents_interins_mitjanant_concurs_oposici_lliure.JPG

Document Actions