Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sent Soví Salou ha portat la cuina medieval als restaurants del municipi

dimarts 09 setembre 2014

Principalment turistes nacionals han participat en aquesta ruta gastronòmica que ha tancat la seva segona edició en el marc de la festa del Rei Jaume I

Sent Soví Salou, Ruta Gastronòmica Medieval, ha tancat la seva segona edició amb una valoració en general positiva pels establiments participants. La majoria coincideixen en assenyalar que aquesta iniciativa ha estat una bona eina de promoció i de dinamització dels seus establiments, bàsicament entre el turista nacional que aquesta primera quinzena de setembre pernocta al municipi.

De l’1 al 7 de setembre, dies en què ha estat en marxa aquesta ruta gastronòmica medieval, alguns establiments han superat el llindar dels 100 menús servits. En altres casos, aquesta afluència de clients ha estat més limitada, encara que igualment es valora de forma molt positiva la iniciativa.

Per a M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou i impulsora d’aquesta iniciativa juntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, la ruta “ha suposat un complement interessant a la setmana medieval que es vesteix cada any durant la primera setmana de setembre i que, en la línia del turisme gastronòmic, pretén donar un valor afegit a l’oferta lúdica, comercial i cultural de Salou”.

Sent Soví Salou ha estat una interessant i dinàmica activitat inspirada en les més de 200 receptes de Sent Soví, un receptari medieval que ens condueix fins a l’origen de la cuina catalana. Una vintena de restaurants de Salou han ofert al llarg d’aquests dies  menús medievals amb un entrant, un plat principal, postres i copa de vi o aigua per un cost de 10 o 20 euros.

Galeria d'imatges

sent_sovi.jpg

Document Actions