Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sent Soví Salou tanca la seva primera edició amb un balanç molt positiu

Els 21 restaurants que han participat en aquesta ruta coincideixen en afirmar que la iniciativa ha tingut una molt bona acollida per part dels visitants, bàsicament turistes nacionals

dijous 12 setembre 2013

Sent Soví Salou, Ruta Gastronòmica Medieval, ha tancat la seva primera edició amb una valoració molt positiva per part de la majoria dels establiments participants. Aquests coincideixen en assenyalar que la iniciativa ha estat una bona eina de promoció i de dinamització dels seus establiments, bàsicament entre el turista nacional que aquesta primera quinzena de setembre pernocta al municipi. Així doncs, els 21 restaurants participants han disposat d’una bona plataforma per tal que moltes persones aquests dies hagin fet reserva de taula  i hagin pogut conèixer la seva gastronomia.

Del 4 al 8 de setembre, dies en què ha estat en marxa aquesta ruta gastronòmica medieval, alguns d’ells han superat el llindar dels 300 menús servits. En alguns casos, fins i tot, han hagut de deixar alguns clients en llistat d’espera davant la impossibilitat d’absorbir el gran allau de peticions de taula que rebien a diari. En altres casos, aquesta afluència de clients ha estat més limitada, encara que igualment es valora de forma molt positiva la iniciativa i es mostren disposats a formar part d’una segona edició de Sent Soví Salou.

“Estem satisfets perquè aquesta innovadora aposta ha tingut una bona acollida tant pel que fa a públic participant com pels restaurants que s’han adherit ” i ha remarcat que “les diferents estratègies que estem desenvolupant des de la regidoria de Comerç tenen un únic objectiu i és el d’ajudar a promoure i dinamitzar el comerç de la nostra ciutat en benefici de tots”, ha assegurat la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou, Reyes Pino. L’Ajuntament ha estat l’impulsor d’aquesta iniciativa en col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i Distribucions Garcia Moreno, una ruta ‘Sent Soví Salou’ que ha estat una interessant i dinàmica activitat inspirada en les més de 200 receptes de Sent Soví, un receptari medieval que ens condueix fins a l’origen de la cuina catalana. Una vintena de restaurants de Salou han ofert al llarg d’aquets dies un menú medieval que constava d'un entrant, un plat principal, postres i copa de vi o aigua per un cost de 15€.

Aprofitant Sent Soví Salou els comerços del municipi que formen part de l’Associació 365 dies i que s’han adherit a aquesta campanya han realitzat un 10% de descompte en productes seleccionats a través d’uns cupons que es distribuïen als restaurants participants a la ruta medieval.

Galeria d'imatges

sent_sovi_copia.jpg

Document Actions