Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sergio Dalma actuarà a Salou per les Nits Daurades

Demà es posen a la venda les entrades per al concert dins la gira Via Dalma II, un repertori amb el qual s’acosta a la cultura italiana

dimecres 06 juny 2012

El divendres 10 d’agost, en el marc de les Nits Daurades, Sergio Dalma torna a Salou per oferir un nou concert dins la gira Via Dalma II. Les entrades per a l’actuació –que tindrà lloc al camp de futbol municipal - es posaran a la venda demà dijous en exclusiva a través de la xarxa de venda www.ticketmaster.es i a partir del dilluns 11 també a la seu de la Regidoria de Cultura i Festes. C/ Advocat Gallego, 2 de Salou,  a més de les oficines del Patronat Municipal de Turisme: Plaça Europa i Passeig Jaume I de Salou.

El preu de les entrades en venda anticipada a la zona general és de 25 euros i de 40 euros si es tracta de la Zona Via Dalma Premium ticket; a més de les despeses de gestió; mentre que a taquilla el cost en zona general és de 30 euros i de 45 en zona VIP, més despeses de gestió.

En aquesta gira Sergio Dalma, com explica a través de la seva web oficial, pretén acostar-se a la cultura italiana en forma de versions oferint un viatge en el temps en cadascuna de les personals interpretacions que l'artista català ens regala en aquest segon lliurament. El 1965 el món viu convuls amb una absurda guerra al Vietnam. Espanya segueix submergida en la tercera dècada del franquisme i balla secretament en festes les cançons dels Beatles i les seves rèpliques ibèriques (Mustangs, Sirex ...) alhora que Jimmy Fontana ofereix una alenada d'optimisme amb la seva cançó "El món". Escollit com a primer single del nou disc de Sergio Dalma "Via Dalma II", és una composició que conté tots els elements d'un clàssic italià: Emocionant, captivadora, romàntica ... el tema que va popularitzar Fontana troba amb Sergio l'intèrpret que la puja a un altre pla i condueix a la seva màxima expressió. Igual que Dalma, Fontana va començar la seva carrera musical en orquestres, fins que Enio Morricone va recomanar a la RCA. En la versió de Dalma Juga un paper fonamental els arranjaments de corda de Beppe Vessicchio, gravades a Roma.

Galeria d'imatges

imagen.aspx.jpg

Document Actions