Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Serveis Interns a través de l’OAC, obre el quart termini d’enguany per a inscriure’s i tramitar el DNI, al mes de maig

El 8 i 10 de maig, l’oficina mòbil del DNI de la Policia Nacional estarà ubicada al mateix Ajuntament de Salou

dijous 26 abril 2012

És important tenir present que per beneficiar-se d’aquest servei intern, s’ha de demanar prèviament hora a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou o trucant al telèfon 977-30-92-00, extensió directa: 1156. Allí se’ls informarà més detingudament de la documentació que han d’aportar i del dia i hora assignats per a la tramitació. Donada la bona acceptació d’aquest servei per part de la ciutadania, es recorda que en cas que no puguin tramitar-lo durant el mes de maig, en breu s’obrirà un altre termini i quan es truqui se’ls hi afegirà en una llista per estricte ordre de petició.

El dimarts 8 de maig  i dijous 10 de maig, els ciutadans/es que tinguin assignada hora podran tramitar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI), per primera vegada o renovar-lo, a les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Un equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà en aquestes dates a Salou per facilitar-ne la gestió als ciutadans.

El servei contempla qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar, ja sigui per pèrdua o extraviament, per sostracció o per canvi de dades o domicili.

Des de la regidoria de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni; així com des de les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’informa a les persones interessades en tramitar-lo que han d’estar disponibles ambdós dies (8 i 10 de maig), entre les 9 i les 11:30 hores del matí i que cal aportar la següent documentació depenent de la tramitació sol·licitada:

Renovació per caducitat: DNI caducat i una fotografia.

Pèrdua: dues fotografies.

Robatori: dues fotografies.

Expedició per primera vegada: una fotografia, justificant d’empadronament, partida de naixement. Cal venir acompanyat del pare o la mare amb el seu DNI.

Renovació per canvi de dades: una fotografia, justificants del canvi de dades (justificant del padró, partida de naixement, etc.).

Mario García, 1r tinent d'alcalde i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, va destacar “l’èxit i bona acollida per part de la ciutadania d’aquest servei per tramitar el DNI des de Salou cada mes, servei periòdic que respon a la nostra fita d’acostar l’administració als ciutadans i obrir-la a la societat salouenca”.

Galeria d'imatges

DSCF1234.JPG
DSCF1234.JPG

Document Actions