Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Serveis Interns, a través de l’OAC, obre el setè termini d’enguany per inscriure’s i tramitar el DNI des de Salou durant el mes de desembre

El 4 i 10 de desembre, l’oficina mòbil del DNI de la Policia Nacional estarà ubicada al mateix Ajuntament de Salou

dijous 15 novembre 2012

Els veïns/es de Salou, el dimarts 4  i el dilluns 10 de desembre, poden tramitar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI), per primera vegada o renovar-lo, a les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Un equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà en aquestes dates a Salou per facilitar-ne la gestió als ciutadans. És important recordar que les persones interessades han de venir els dos dies assenyalats per enllestir els tràmits.

El servei està adreçat a tota la ciutadania; però sobretot per a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda que no puguin desplaçar-se a Tarragona per realitzar les gestions.

Per beneficiar-se d’aquest servei intern, és important tenir present que s’ha de demanar prèviament hora a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou o trucant al telèfon 977-30-92-00, extensió directa: 1156. Allí se’ls informarà més detingudament de la documentació que han d’aportar i del dia i hora assignats per a la tramitació.

El servei contempla qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar, ja sigui per pèrdua o extraviament, per sostracció o per canvi de dades o domicili. Als ciutadans interessats se’ls assignarà dia i hora per estricte ordre de petició.

Des de la regidoria de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni; així com des de les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’informa a les persones interessades en tramitar-lo que han d’estar disponibles ambdós dies: 4 i 10 de desembre, entre les 9 i les 11:30 hores del matí i que cal aportar la següent documentació depenent de la tramitació sol·licitada:

Renovació per caducitat: DNI caducat i una fotografia.

Pèrdua: dues fotografies.

Robatori: dues fotografies.

Expedició per primera vegada: una fotografia, justificant d’empadronament, partida de naixement. Cal venir acompanyat del pare o la mare amb el seu DNI.

Renovació per canvi de dades: una fotografia, justificants del canvi de dades (justificant del padró, partida de naixement).

Segons les disposicions generals: el preu de la renovació per caducitat, pèrdua, sostracció o deteriorament és de 10,30 euros; en canvi, la renovació amb el DNI en vigor per canvi de dades de filiació i domicili, és gratuït.

Mario García, 1r tinent d’alcalde i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, ha destacat aquest servei municipal realitzat a les instal·lacions de l’OAC amb la col·laboració de la Policia Nacional: “Servei essencial per escurçar gestions i tràmits bàsics com és la renovació del DNI i  per aconseguir que gent gran o persones amb mobilitat reduïda de Salou puguin fer-ho des de la capital de la Costa Daurada”.

Galeria d'imatges

Foto1.JPG
Foto1.JPG

Document Actions